Kvartet testes i FC Helsingør

Sneen faldt ved første træning

Mens sneen lagde sig som en dyne over FC Helsingørs træningsanlæg, havde cheftræner Christian Lønstrup her til aften sine spillere samlet for første gang efter ferien.

For de flestes vedkommende kendte ansigter og naturligvis med nytilkomne Klaus Lykke blandt de småfrysende spillere, der kan se frem til mange ugers hårdt slid inden sæsonpremieren den sidste weekend i marts.

Ingen vinter uden testspillere og sådan var det også i aften. Mest hjemmevant var angriberen Emil Müller, der har en fortid i FC Helsingørs ungdomsafdeling, men de senere år har nydt stor succes som hyppig målscorer på Snekkersten IFs Serie 2 mandskab.

Fra modsatte side af sundet skal tre svenske spillere forsøge at overbevise Lønstrup og kompagni om, at der skal en kontrakt på bordet. Det er angriberen Daniel Ander fra Eskilsminne IF, der også kan spille offensiv midt og senest har scoret 7 gange i den hjemlige liga.

Også den 19-årige forsvarsspiller Emil Rosqvist har nogle uger til at vise sig frem. Rosqvist dækker begge backpladser og har fået sin fodboldopvækst i Helsingborgs IF, inden han senest har repræsenteret Landskrona BOIS U19.

Eneste fraværende ved aftenens træning var den sidste prøvespiller, 22-årige Samuel Aziz fra IF Limhamn Bunkeflo. Trods sin alder har Aziz allerede været i truppen hos Helsingborgs IF, Ängelholms FF, Varbergs BOIS og Högaborgs BK. Han har optrådt 23 gange (7 mål) for det svenske U17 og U19-landshold. Aziz er dog netop nu i London og et skifte til FC Helsingør ligner måske ikke det mest oplagte. Træningsophold hos Stoke City, Arsenal, Crystal Palace og Kettering Town har høstet stor anerkendelse og en sammenligning med Theo Walcott for den hurtige angriber.

Første mulighed for at se nogle af de nye ansigter i kamp bliver lørdag den 25. januar, hvor FC Helsingør spiller mod Lyngby Boldklub i Virum Idrætspark.