Klaus Lykke har forlænget kontrakt

FCHs centrale jernmand tager et år mere

Som sidste mand af de spillere der havde kontraktudløb 30. juni, har nu også Klaus Lykke forlænget sin kontrakt med FC Helsingør. Dermed har klubben sikret sig midtbanens jernmand i ét år mere og givetvis også øget overlevelsesmulighederne i 1. Division.

FODBOLD: Klaus Lykke (FC Helsingør) under kampen i 2. Division Øst mellem Boldklubben Frem og FC Helsingør den 8. november 2014 i Valby Idrætspark. Foto: Claus Birch
Klaus Lykkes never-say-die attitude kan blive meget afgørende for FC Helsingørs muligheder i 1. Division. Nu er jernmanden klar til yderligere et år i den lyseblå trøje. Foto: ClausBirchDK.

Hans fysik og rutine kan blive afgørende for FCHs muligheder og sportschef Johnni Mosevang Christensen er da også godt tilfreds med aftalen.
– Lykke har været en meget vigtig brik for os frem mod målet om oprykning til 1. division, hvorfor jeg er meget glad og tilfreds med, at vi nu er blevet enige om at forlænge samarbejdet i yderligere et år. Klaus er vigtig for truppen, både på og udenfor banen, hvor han altid går forrest og viser sine holdkammerater vejen.

Klaus Lykke blev efter sæsonen 2014/15 kåret til ”Årets fighter” i FC Helsingør og har ialt optrådt 38 gange, hvor det er blevet til 5 scoringer, heriblandt et par perler i forårssæsonen.

– Jeg er glad for forlængelsen og glad for at være i Helsingør, jeg ser frem til igen at prøve kræfter med 1. division, fortæller Klaus Lykke fra sit feriedomicil.