Har du gamle fotografier af spillere, ledere eller fra kampe – så hører jeg gerne fra dig.

Det kan enten være originale fotos eller gode avisudklip. Især fotos fra før 1970’erne har interesse.

Ophavsret
Ophavsrettighederne til alt skriftligt materiale på sitet www.helsingor.fodboldhistorie.dk tilhører Claus Birch, med mindre andet er angivet. Ophavsretten følger den til enhver tid gældende lov om ophavsret. Det er således ikke tilladt at kopiere materiale, fotos og lign. fra dette website uden tilladelse (se dog nedenfor).

Brug af oplysninger, citater m.m.
Udprintning og kopiering må alene ske til privat brug. Du er desuden velkommen til at bringe uddrag af materialet, forudsat at kilde og evt. fotograf tydeligt angives. Større uddrag er kun tilladt efter forudgående skriftlig aftale.

Links
Der må gerne oprettes links til forsiden af www.helsingor.fodboldhistorie.dk.

Billedrettigheder
De fleste nyere fotos på denne hjemmeside har jeg selv taget og copyright tilhører Claus Birch. Andre billeder er fundet i gamle arkiver, private samlinger eller i aviser og fotografen er i de fleste tilfælde ukendt. Alle fotos er udelukkende anvendt for at bevare billeder af fodboldens historie i Helsingør og således ikke af kommerciel interesse. Bliver billederne ikke samlet, vil de med tiden forsvinde fra diverse arkiver. Skulle loven om ophavsret alligevel utilsigtet være krænket, bedes dette meddelt, hvorefter billedet straks vil blive fjernet fra hjemmesiden.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Claus Birch forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.