Nyt logo: Vi vil gerne være lidt anderledes

Et traditionelt våbenskjold tilsat moderne tankesæt og ånd, siger formand Finn Moseholm.

Det blev et logo der ikke ligner ret mange andre i dansk fodbold, da FC Helsingør i aftes afslørede det mærke, der fremover skal sidde på brystet af klubbens spillere. Men det er med fuldt overlæg, fortæller formand Finn Moseholm:

– Vi vil gerne være lidt anderledes og have et atypisk logo. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at bestyrelsens fem medlemmer havde hver deres mening. Men det nye logo lever op til alle de krav, vi havde stillet på forhånd.

– Vores farve er lyseblå, som vandet der omgiver Helsingør Kommune og fordi vand betyder livskraft. Desuden var det vigtigt, at vores bynavn fik en central placering, ligesom vi naturligvis skulle have en fodbold med. Endeligt ville vi gerne have et symbol med for Kronborg, så derfor kronen på toppen af logoet. Det er et traditionelt våbenskjold, tilsat moderne tankesæt og ånd, fortalte Finn Moseholm.

Han tilføjede at logoets to stjerne, ikke var møntet på antallet af oprykninger eller andre bedrifter.
– Nej, det handler bare om, at vi synes det havde en god grafisk effekt, fortæller han.

Hvem der står bag det nye logo vil forblive en hemmelighed. Kubben ville ikke røbe mere, end at det er en grafisk designer, der i løbet af foråret har kreeret det nye logo.