Her er det nye “Argentina-look”

FC Helsingør skal spille i striber, når den nye spilledragt får premiere i hjemmekampen mod Fremad Amager

Lasse Qvist og Frederik Bruhn præsenterer den nye spilledragt. Foto: Claus Birch.

Det bliver et Helsingør-mandskab med helt ny udstråling, der lørdag sparker sæsonen igang på Gentofte Stadion mod HIK. Torsdag aften præsenterede klubbens bestyrelse den nye spilledragt ved et pressemøde på Helsingør Stadion og det er et ganske markant ansigtsløft den lyseblå trøje har fået.

Hjemmebanedragten har fået “Argentina-look” med lodrette hvide striber og de mørkeblå shorts bliver fremover udskiftet med hvide. På udebane fortsætter FC Helsingør i sin orange skiftedragt, der ikke har undergået helt så stor en forvandling. Også her skiftes bukserne dog, der nu bliver sorte.

Målmandsdragten bliver vanen tro ikke fast. Klubben har tre forskellige dragter, der kan kombineres forskelligt, således at man ikke løber ind i problemer med matchende farver.

– Vi har glædet os rigtig meget til at vise vores nye spillertrøje frem i dag. I bestyrelsen er vi meget tilfredse med resultatet og det håber vi også vores fans er, sagde formand Finn Moseholm ved præsentationen.

FC Helsingør debuterer lørdag i den orange trøje mod HIK, mens det er meningen at den blå/hvide trøje får premiere når Fremad Amager gæster Helsingør Stadion den 12. august.
– Vi håber, for Adidas har brændt os lidt af med hensyn til leveringen. Så lige nu er vi faktisk glade for, at vi skal starte på udebane, siger Finn Moseholm.