Logo og spilledragt præsenteres torsdag

FC Helsingør fortsætter i lyseblåt, men både tøj og nyt logo er fortsat en velbevaret hemmelighed

Mens fodboldspillerne gjorde deres til, at spændingen holdt sig lidt for længe i de afsluttende forårskampe, så var det klubbens bestyrelse der sørgede for spændingen udenfor grænsværen. Det handlede naturligt nok om det navneskifte der blev annonceret allerede sidste år.

Lige til det sidste blev der gættet lystigt på det nye navn, indtil FC Helsingør var en realitet. Siden har det så handlet om spillertrøjer og ikke mindst logo, som efterhånden har været længe undervejs.

Nu skal vi imidlertid ikke vente længere, for FC Helsingørs bestyrelse har indkaldt til pressemøde torsdag, hvor begge dele vil blive afsløret.

– Elite 3000 har skiftet navn til FC Helsingør. Det har vi gjort for at knytte vores stærke fodboldbrand endnu tættere til lokalområdet – og som et led i en langsigtet ambitiøs plan om at nå de bedste rækker i dansk fodbold. Vi er en klub, der tager vore lokale fans alvorligt. Derfor var det vigtigt, at kommunenavnet blev en del af klubnavnet og betragter det som en ære. Vi skal altid bygge på klubånd og professionalisme. FC Helsingør skal afspejle stolthed, fællesskab og modet til at tænke stort, siger formand Finn Moseholm.

Selve logoet vil først blive præsenteret torsdag, men om designet fortæller formanden:
– Vi synes, det er kraftfuldt. Det er styrke, våbenskjold og historie, tilsat moderne tankesæt og ånd. Sådan vil vi fremover gerne se klubben præsenteret og opfattet i resten af landet.

Omkring spillerdragten ligger det fast, at FC Helsingør fortsætter i de lyseblå trøjer. Dog ikke helt som vi kender dem i dag:
– En farve er en identitet og et link til fans og selvforståelse. Vi er lyseblå, fordi vi er omgivet af vand, og fordi vand er livskraft. Som med alt andet i klubben holder vi fast i de gode dyder, men udvikler og moderniserer. Således også med de nye spillerdragter, der har en spændende ny nuance, fortæller Finn Moseholm.

Såvel logo som spilledragt vil naturligvis blive præsenteret torsdag aften her på siden.