Lønstrup afviser Hobro-snak

FCH-træner ikke på superligakurs - endnu!

Christian Lønstrup som cheftræner i superligaklubben Hobro. Dét var et af lørdagens fem bud fra fodboldeksperten Poul Hansen, der på TV3 Sport pegede på FC Helsingør-træneren som kandidat til det ledige job i Nordjylland.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, kunne godt se én af de fem som ny træner og bekræftede, at man lige nu talte med danske træneremner. Det er dog med stor sandsynlighed ikke Lønstrup, der er øverst på ønskelisten i superligaklubben.

FODBOLD: Cheftræner Christian Lønstrup (FC Helsingør) på sidelinien under kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Helsingør og Vejle Boldklub den 8. november 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Cheftræner Christian Lønstrup havde ikke så meget at glæde sig over på sidelinien da FCH tabte 0-3 til Vejle. Efter kampen afviste FCH-træneren, at han skulle være i spil til det ledige job i Hobro. Foto: Claus Birch

– Jeg har godt hørt det omtalt og det er da smigrende, at folk lægger mærke til dét vi går og laver her i Helsingør. Det er altid godt at blive nævnt i sådan nogle kredse, men nej, jeg har ikke hørt noget fra Hobro, understregede Christian Lønstrup efter gårsdagens opgør mod Vejle.

– Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har ambitioner om noget mere. Men nu har jeg lige forlænget min aftale med to år i Helsingør og det er dét jeg fokuserer på nu, tilføjede han.

FC Helsingørs formand Finn Moseholm virkede heller ikke bekymret ved tanken om en nordjysk bejler til hans cheftræner.
– Jeg tror nu ikke, at han flytter til Nordjylland. Hvorfor skulle han gøre dét, de spiller jo også i 1. division næste år, mente formanden, der dog ikke har store muligheder for at score en økonomisk gevinst, skulle Lønstrup smutte før tid.

– Hans kontrakt er en helt almindelig funktionæraftale med tre måneders opsigelsesvarsel. Det er klart, at vi godt ville have bundet ham på en anden måde, men det var der slet ikke økonomisk mulighed for, da vi fornylig lavede en fuldtidskontrakt med ham, forklarer formanden.