Lønstrup har ikke transfer travlt

Vil lukrere på spillere der kommer i overskud

Cheftræner Christian Lønstrup har ikke travlt med at lukke truppen, men vil vente til sidste øjeblik for at se, om der bliver nogle attraktive spillere i overskud andre steder, fortæller han i et interview med Mediano. Foto: Claus Birch

Med mere end en håndfuld prøvespillere til træning i den første uge, er FC Helsingørs cheftræner Christian Lønstrup allerede godt igang med at sondere markedet, med henblik på at supplere forårets trup.

Men der er stadig langt endnu og FCH-træneren har ikke travlt med den endelige trupsammensætning. Tværtimod har Lønstrup tænkt sig at vente til sidste øjeblik, fortæller han i dag i et interview med Mediano.

– Jeg kunne da godt tænke mig, at når jeg starter første dag, så har jeg min trup på 25-26 mand. Men det er utopi at tro at man kan det. De her vinduer, der lukker i slutningen af januar, der er jeg simpelthen nødt til at vente til sidste dag og så se om jeg har mistet nogle spillere, eller der er nogle i overskud andre steder.

– Lige pludselig kan jeg måske få en profil ind, fordi han står og mangler et sted og spille. Det åbner jo også nogle døre nogle gange, siger Lønstrup i interviewet.

– Tidligere ville jeg gerne agere ret hurtigt, men vi har også fundet ud af over tid, at vi skal heller ikke agere for hurtigt. For så sidder man tilbage og misser måske en gylden mulighed. Så vi trækker tingene lidt og ser hvad der sker. Det er vi simpelthen nødt til.

Han erkender at FC Helsingørs plads i fødekæden har betydning for transfermulighederne, men ser det også som en fordel.

– Vi kender vores plads i systemet og vi er nødt til at lægge os lidt i strømmen og se om der falder noget af og det gør der altid. Der er altid spillere der bliver i overskud, får lov til at gå før tid og får lidt penge med. Så det kan vi jo lukrere lidt på, uden at misbruge det, siger Lønstrup til Mediano.

Du kan høre hele interviewet med Christian Lønstrup her.