Forårskontrakt til Jonas G. Hansen

Midtbanespiller får halvt års kontrakt

Tredje gang er måske lykkens gang for den tidligere Esbjerg-spiller Jonas G. Hansen. I hvertfald har den 20-årige midtbanespiller nu skrevet en kontrakt med FC Helsingør for det kommende halve år, hvor han dermed for alvor for mulighed for at vise sig frem.

FOOTBALL: Paul Taylor (Nottingham Forest) in action with Jonas G. Hansen (FC Helsingør) during the pre-season match between FC Helsingør and Nottingham Forest at Helsingør Stadion on July 14, 2015 in Helsingør, Denmark. Photo: Claus Birch / ClausBirch.dk
Jonas G. Hansen i kamp for FC Helsingør mod Paul Taylor i træningskampen mellem FC Helsingør og Nottingham Forest den 14. juli 2015. Foto: Claus Birch.

Allerede sidste vinter var Jonas G. Hansen på besøg i sundbyen, dengang med den jævnaldrende Peter Jul Nielsen, der siden endte hos FC Vestsjælland. Første prøvetræning kastede imidlertid ikke et tilbud af sig og det gjorde den anden heller ikke..

I sommer var Jonas G. Hansen nemlig også forbi Helsingør og spillede blandt andet med i jubilæumskampen mod Nottingham Forest på Helsingør Stadion. På det tidspunkt vurderede FCH at han skulle ud og hente lidt mere erfaring. Jonas Gejel Hansen, der har færøske rødder, nåede forinden kun en enkelt førsteholdskamp for Esbjerg fB og var sidste forår udlejet til Varde IF i 2. Division Vest.

Den har midtbanespilleren imellemtiden samlet på Færøerne, hvor han har spillet for klubben TB fra Tvøroyri.

Midtbanespilleren har spillet 14 U19-landskampe og 2 U18-landskampe, siden debuten i rødt og hvidt i 2013. Efterfølgende har den nye FCH’er fået mulighed for at stille op for Færøerne, hvor han nu er tilknyttet U21-landsholdet og måske bliver FCH’s næste landsholdsspiller efter Daniel Udsen.

Jonas G. Hansen får trøje nummer 13, der er blevet ledig efter Philip Zinckernagel har fået nummer 10.