Fire prøvespillere på græs i Helsingør

Unge talenter spiller for kontrakt

Henvendelserne er mange, men kun få slipper gennem nåleøjet. Da FC Helsingør mandag tog hul på forberedelserne til den kommende sæson, var fire prøvespillere fra danske klubber på græs med FCH-truppen.

FODBOLD: Prøvespilleren Aleksandar Lazarevic ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Den 23-årige Aleksandar Lazarevic har spillet 1. divisionsfodbold i Brønshøj Boldklub. Foto: ClausBirchDK.

Det mest prominente navn var uden tvivl den 23-årige angriber Aleksandar Lazarevic, der senest har spillet i 1. Division med Brønshøj Boldklub. Lazarevic har tidligere optrådt for B.1908, Hvidovre IF og Avarta. Hos sidstnævnte fik han noget af et gennembrud i foråret 2012, hvor hans mange mål var medvirkende til at Rødovre-klubben reddede livet i 2. Division Øst. Det fik Brønshøj til at tilbyde en aftale, der siden blev forlænget for den hårdtarbejdende angriber.

FODBOLD: Prøvespilleren Jonas G. Hansen ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Jonas G. Hansen fra Esbjerg fB er inviteret til prøvetræning i FC Helsingør igen, efter at han efterlod et godt indtryk for et halvt år siden. Foto: ClausBirchDK.

Som fortalt tidligere på FCHNET, var også den 19-årige Esbjerg fB-spiller Jonas G. Hansen med på banerne ved Helsingør Hallen. Midtbanespilleren var også til prøvetræning i FCH i vinter, men blev på det tidspunkt vejet for let. Efter et forår hvor han var udlejet til Varde IF i 2. Division Vest, har FC Helsingør igen inviteret ham til prøvetræning. Jonas G. Hansen fik for nylig sin kontrakt i Esbjerg ophævet efter gensidig aftale og nåede dermed blot en enkelt kamp for Superligaklubben.

FODBOLD: Prøvespilleren Daniel Thorup ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Daniel Thorup har spillet de seneste halvandet år i FC Nordsjælland og har to U18-landskampe på CV’et. Foto: ClausBirchDK.

En anden spiller der har været inde og snuse til Superliga atmosfæren, er 18-årige Daniel Thorup fra FC Nordsjælland. Han blev hentet fra barndomsklubben AB i de sidste timer af transfervinduet i februar 2014 og skrev en halvandetårig kontrakt med Farum-klubben. Forsvarsspilleren har optrådt to gange på U18-landsholdet, men ikke fået forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland.

Hos FCN blev han betegnet som en hårdtarbejdende, viljestærk, teknisk og taktisk dygtig back, men opnåede ingen kampe i Superligaen.

FODBOLD: Prøvespilleren Jeppe Brædder ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Hurtige Jeppe Brædder har senest optrådt for Kolding Boldklub, men kommer oprindeligt fra Middelfart. Foto: ClausBirchDK.

Sidste mand i firkløveret er 22 årige Jeppe Brædder Madsen fra Kolding Boldklub, der nu er flyttet til Sjælland. Han trænede allerede med i FCH i juni og får nu mulighed for at vise sig frem i optakten til den kommende sæson. Jeppe Brædder kommer oprindeligt fra Middelfart, men har også haft et ophold i Kjellerup IF og Silkeborg IF, mens han gik på Fodbold College i Silkeborg.