Christoffer Petersen fortsætter i Kolding IF

Lejeaftale forlænget til sommerferien

Christoffer Petersen fortsætter i Kolding IF og kommer næppe tilbage til FC Helsingør. Foto: Claus Birch.

Efter nogle succesfulde måneder i Kolding IF, har målmand Christoffer Petersen forlænget lejeaftalen med 2. divisionsklubben frem til sommerferien.

Med Kevin Stuhr Ellegaard som sikker førstevælger i målet, var der langt til spilletid i FC Helsingør, da reservemålmand Christoffer Petersen i september tog mod tilbudet om en lejeaftale med Kolding IF.

Det har den 24-årige keeper ikke haft grund til at fortryde, da han hurtig blev en central figur med 18 kampe i efteråret for klubben, der jagter en tilbagevenden til 1. division. Den helt store aften havde “P” i oktober, da han var hovedpersonen i et pokaldrama der sendte FCK’s banemænd, Nykøbing FC ud i mørket. Keeperen pillede først to straffespark og sikrede derefter sejren med en scoring fra pletten.

FAKTA
Christoffer Petersen (f. 20. oktober 1997)
Position: Målmand
Klubber: Næstved Boldklub, FC Helsingør, Kolding IF (leje)
Kampe/mål for FCH: 23 kp / 0 mål

Nu har FCH og KIF besluttet at målmanden fortsætter lejeaftalen frem til sommerferien. Dér udløber kontrakten med FC Helsingør og det virker således tvivlsomt om vi får ham at se i FCH-trøjen igen. Et permanent skifte til det jyske virker mere sandsynligt!

– Christoffer har spillet for os siden september og har gjort det rigtig godt! Det har været højt prioriteret at kunne forlænge hans lejeaftale. Christoffer passer godt ind i det, vi som klub vil i Kolding IF. Alle skal brænde ud over det sædvanlige for, at vi som hold lykkes, og på det parameter matcher han som fod i hose hos os, siger Kolding IF’s cheftræner Kristoffer Wichmann til klubbens hjemmeside.

Christoffer Petersen kom til FC Helsingør fra Næstved Boldklub i sommeren 2019 og erobrede målmandspladsen fra Mikkel Bruhn. Det kom dog kun til at vare en halv sæson, da Kevin Stuhr Ellegaard ankom og skubbede “P” ud på bænken.