Sky Sports: Birmingham-angriber til FC Helsingør?

Keyendrah Simmonds rygtes på vej til FC Helsingør på en lejeaftale

Keyendrah Simmonds er på vej til FC Helsingør, skriver Sky Sports idag.

Birmingham City-angriberen Keyendrah Simmonds er på vej til FC Helsingør på en lejeaftale, skriver Sky Sports i dag. Den 20-årige forward har en fortid i Manchester City og på det engelske U18-landshold.

Engelske Sky Sports erfarer at FC Helsingør forhandler med Championship-klubben Birmingham City om en lejeaftale for den 20-årige angriber Keyendrah Simmonds.

Simmonds kom til Birmingham fra Manchester City i februar 2021, hvor han underskrev en aftale på to et halvt år. Han har fået 2 førsteholdskampe på Lee Bowyers mandskab, der netop nu er nummer 19 i den næstbedste engelsk række.

– Det ser ud til, at det kunne være et fornuftigt skifte for Simmonds. Den unge angriber har endnu ikke rigtig fået en chance på seniorniveau med Birmingham, så han kunne drage fordel af muligheden for at gøre det et andet sted. Man må forvente at han får muligheden i Helsingør og det faktum, at dette er en noget anderledes destination end den, du normalt ser for spillere som Simmonds, kunne hjælpe ham længere fremme i karrieren. At Helsingør kæmper for oprykning, betyder også, at dette burde være et fornøjeligt skifte for Simmonds, skriver Football League World.

Keyendrah Simmonds er født i Manchester og kom igennem ungdomsrækkerne i Manchester City, indtil skiftet til Birmingham City for et år siden. Her er det primært blevet til kampe i Premier League 2.

Han har spillet 5 kampe og scoret 1 mål for det engelske U18-landshold, alle i 2018.