2-årig kontrakt til Danekilde

Tidligere FCN-talent skriver til sommeren 2016

FC Helsingør har skrevet en 2-årig kontrakt med den unge forsvarsspiller Mads Danekilde, oplyser klubben i dag i en pressemeddelelse.

Den 19-årige Mads Danekilde, med rødder i Hillerød, har underskrevet en kontrakt der løber frem til 31.12.2016.

Reserven Mads Danekilde (FC Helsing¯r) varmer op i pausen.
Mads Danekilde har skrevet kontrakt med FCH frem til sommeren 2016. Foto: Claus Birch.

– Dane er forsvarsspiller med stort F, udtaler cheftræner Christian Lønstrup. Han er meget afklaret med hvad han skal og ved der forventes af ham. Han er en fysisk stærk forsvarsspiller som er rigtig dygtig til at forsvare. Han står stadig lidt i skyggen af Andreas Holm og Bobby Alm Nilsson, men jeg har ingen betænkeligheder ved allerede nu at bruge ham i vores start 11.

Mads Danekilde kom til FC Helsingør i marts 2014 fra FC Nordsjælland. Desværre blev han tidligt ramt af en skade i låret, hvorfor det var begrænset hvad nåede at få af spilletid i foråret.

– En lårskade holdt Mads ude i en længere periode i foråret, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Vi har aldrig været i tvivl om hans indstilling og engagement, men vi havde behov for at se noget mere fodboldmæssigt fra ham førend vi tog stilling til en ny aftale. Det har vi nu fået. Mads er en fremtidens mand og har for alvor overbevist os om sit engagement og niveau, hvorfor det var naturligt at tilknytte ham på en kontrakt.

Mads Danekilde har indtil nu opnået 10 kampe på det bedste hold i FC Helsingør, ligesom han sideløbende har spillet fast på U21-holdet.