Tre år mere til Brian Gellert

Assistenttræner og U21-træner sikret til 2019

FC Helsingørs afholdte assistenttræner Brian Gellert har forlænget sin kontrakt, således at Christian Lønstrups højre hånd, nu er sikret frem til sommeren 2019.

Den 39-årige træner er desuden ansvarlig for klubbens U21-hold, hvor rammerne dermed også er på plads. Brian Gellert sikrede i juni 2015 FC Helsingør Danmarksmesterskabet for U21-hold.

AssistenttrÊner Brian Gellert (FC Helsing¯r).
Assistent- og U21-træner Brian Gellert har forlænget sin kontrakt til sommeren 2019. Foto: Claus Birch.

Brian Gellert kom til FC Helsingør i sommeren 2012, som assistent for daværende cheftræner Benny Gall. Året efter fik han en tre-årig aftale og fortsatte i klubben, selvom Gall undervejs måtte vige pladsen for Christian Lønstrup.

– Brian er en rigtig vindertype og har en positv tilgang til arbejdet på træningsbanen. En tilgang som i den grad giver de unge spillere mulighed for at løfte deres potentiale, til gavn for dem selv og klubben. I de tre år har vi i FC Helsingør flyttet os på mage måder. Det gælder blandt andet talentudviklingen og her finder vi, at Brian Gellert er den rette person til at indgå som brobygger mellem ungdomsafdeling og seniorafdelingen, udtaler FCHs formand Finn Moseholm.

Brian Gellert (f. 10. maj 1977) har en lang professionel fodboldkarriere bag sig, der har bragt ham fra italienske Brescia over græske Xanthi til engelske Notts County. Dertil kommer superligakampe for både Køge og AB samt en lang karriere i hjembyen Kolding. Her har han spillet for både Kolding IF og Kolding FC, hvor han også var assistenttræner, inden han i sommeren 2012 flyttede til Nordsjælland og blev tilknyttet til FC Helsingør.

– Brian er en rigtig klubmand og har i de år involveret sig i klubbens aktiviteter og stiller altid op, hvis der er bud efter ham. Ud over de sportslige kompetancer så har Brian også vist, at han er i stand til at udstråle både alvor, humor, men ikke mindst ægte medmenneskelighed, hvilket tydeligt ses på træningsbanen, siger Finn Moseholm.

– Brian Gellert har arbejdet perfekt sammen med cheftræner Christian Lønstrup i den forgange periode og der ud over fungeret som scout for cheftræneren og kampansvarlig for U-21 holdet. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kunne indgå en ny tre årig aftale med Brian Gellert, som passer fint ind i vores langsigtede plan, slutter formand Finn Moseholm.