Rejnhold lægger yderligere to år til kontrakt

Populær forsvarsspiller forlænger kontrakt til 2025

Philip Rejnhold har forlænget med FC Helsingør til sommeren 2025. Foto: Claus Birch.

Philip Rejnhold har i dag forlænget sin kontrakt med FC  Helsingør med yderligere to år, så den stærkt spillende, 25-årige forsvarsspiller nu er i klubben til sommeren 2025.

Få timer før forårspremieren har FC Helsingør offentliggjort forlængelsen med Rejnhold, der oprindelig havde kontrakt til sommeren 2023.

– Philip’s udvikling har været en fornøjelse at følge. Hans professionelle tilgang til tingene er enorm stor og vi glæder rigtig meget over denne forlængelse. Philip har været en rigtig vigtig brik i de sidste par sæsoners sportslige succes og vi ser virkelig frem til de kommende år. Det er en glædens dag for FC Helsingør, alle vores fans og samarbejdspartnere, at Philip har forlænget sin aftale med os, siger sportschef Brian Gellert om forlængelsen.

Philip Rejnhold trådte sine barnestøvler i ØB90 og Ølstykke FC, inden han tog til AB og brød igennem på deres U19-hold. Herefter har han været omkring B.1908 og Brønshøj Boldklub i 2. division, inden han tog springet op i NordicBet Ligaen med FC Roskilde. Her nåede han præcis 30 kampe i landets næstbedste række, inden han skiftede til FC Helsingør i sommeren 2020.

Spilleren med nummer 28 på ryggen er siden noteret for 48 kampe og 1 mål i HIF-trøjen.