Eksplosive Rejnhold ville i 1. Division

Lynhurtige Philip Rejnhold har skiftet FC Roskilde ud med FCH. Foto: Claus Birch.

Efter et års hård nedrykningskamp, måtte FC Roskilde henover sommeren erkende, at “mission impossible” sluttede som forventet. Den økonomisk hårdt ramte klub måtte tage turen ud af NordicBet Ligaen og ned til en ny virkelighed i den tredjebedste række. En meget smal spillertrup ydede reelt set resultater over det forventelige og én af profilerne var 24-årige Philip Rejnhold, der i går blev præsenteret som ny mand i FCH-trøjen.

Han har ikke lagt skjul på, at ambitionerne var til mere end 2. division.
– Jeg har været og er rigtigt glad for at være i FC Roskilde, men mine personlige ambitioner er til mere end 2. division. Ikke fordi jeg føler mig for fin til at spille i 2. division, men jeg kom tilbage til FC Roskilde for at vise, at jeg er bedre end til det, og det synes jeg, at jeg har gjort, sagde Philip Rejnhold for nylig til sn.dk.

FAKTA
Philip Rejnhold Olsen (f. 21.03.1996)
Position: Højreback, højrekant
Klubber (ungdom): ØB90, Ølstykke FC, AB
Klubber (senior): B.1908, Brønshøj Boldklub, FC Roskilde; B.93, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0/ 0

Rejnhold var i efteråret 2019 vendt tilbage til FC Roskilde efter et kort ophold i B.93, men selvom opholdet i Domkirkebyen nok blev en personlig succes, så var kvaliteten på holdet ikke til at overleve i NordicBet Ligaen.

Den kamp får højrebacken så lov at kaste sig ud i igen, da FCH realistisk set må regne med, at skulle kæmpe for at holde sig i rækken.

Med tilgangen af Philip Rejnhold har FCH fået et særdeles stærkt kort på højreback – og højre kant i det hele taget. Han er kendt for sin hurtighed og eksplosive ryk, der både har givet mål og assists de seneste sæsoner. Læg dertil en nærkampstærk spiller, der med sine 24 år er noget nær i den perfekte aldersklasse for FC Helsingør.

Som U19-spiller var Philip Rejnhold med hos AB i en træningskamp mod FC Helsingør i sommeren 2014, her på jagt efter Kasper Enghardt. Foto: Claus Birch

Philip Rejnhold trådte sine barnestøvler i ØB90 og Ølstykke FC, inden han tog til AB og brød igennem på deres U19-hold. Herefter har han været omkring B.1908 og Brønshøj Boldklub i 2. division, inden han tog springet op i NordicBet Ligaen med FC Roskilde. Her nåede han præcis 30 kampe i landets næstbedste række.

I de klubber Rejnhold har spillet, betegnes han som en profil. Udover sin force på højre kant, har han også en periode – i B.93 – spillet i modsatte side.

Flere klubber har været ude efter Rejnhold, der har kigget på 1. Division og Skandinavien, men FCH har nu sikret sig spilleren, der godt kan gå hen og blive en profil på det nye FCH-mandskab.