Mikkel Bruhn forlænger til 2018

Endnu en profil sikret på langtidskontrakt

FC Helsingør og målmand Mikkel Bruhn satte i dag en effektiv stopper for enhver spekulation om den 24 årige målmands fremtid. Med et halvt år tilbage af den hidtige kontrakt, har Bruhn sat sit navn på en ny 3-årig aftale, der løber til sommeren 2018.

FODBOLD: FC Helsingør fans med hyldest til målmand Mikkel Bruhn før kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Boldklubben Frem den 10. maj 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Mikkel Bruhn er en populær spiller blandt klubbens fans, der her hylder den store keeper før oprykningskampen mod Frem i maj 2015 på Helsingør Stadion. Foto: ClausBirchDK

Aftalen med Bruhn kommer kun få uger efter forlængelsen med anfører Kasper Enghardt, ligeledes på en langtidskontrakt. FCH har dermed sikret to af holdets absolutte profiler og sendt et signal om, at man ikke betragter opholdet i den næstbedste række som en ét-årig oplevelse.

Mikkel Bruhn blev hentet i Espergærde IF i sommeren 2013, hvor den talentfulde keeper slikkede sårene efter et ophold i FC Nordsjælland, der ikke i første omgang kastede en seniorkontrakt af sig. Dén fik Bruhn til gengæld hurtigt i FCH.

– Vi havde da fulgt Mikkel gennem et par sæsoner på Espergærdes sjællandsseriehold og inviterede ham i foråret 2013 til at træne med hos os samt spille U21, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Det gjorde han så fremragende at vi tilbød ham en aftale fra sommeren 2013, hvilken hurtigt blev vekslet til en 2-årig kontrakt som vi nu har lagt yderligere 3 år på, slutter sportschefen.

Mikkel Bruhn spillede i oprykningssæsonen 25 kampe og har til dato opnået 53 kampe på klubbens bedste hold.