Jonathan Nielsen gæsteoptræder i AaB

AaB-træner Kent Nielsen har kig på FCH-angriber

FC Helsingørs topscorer Jonathan Nielsen er fra i dag og frem til på lørdag en tur i Aalborg, hvor han skal træne med AaBs superligahold.

Der er dog ikke tale om en decideret prøvetræning, pointerer AaBs træner Kent Nielsen, der selv overværede FC Helsingørs seneste kamp mod Nordvest FC i søndags.
– Han er ikke en decideret prøvespiller, jeg vil snarere kalde ham en gæstespiller. Vi har stadig en del af de unge spillere væk på sommerferie, så derfor passer det godt at få ham over nu, siger Kent Nielsen til Nordjyske.

Træneren fastslår også, at “Lålå” på ingen måde skal ses som en potentiel afløser for netop solgte Nicklas Helenius.
– Vi er jo ikke naive, og vi ved, at der er et stort spring fra 2. division og op til Superligaen, så jeg vil ikke kalde ham afløseren for Nicklas. Men gør han det rigtig godt, så er der da mulighed for, at vi skal se noget mere til ham, siger Kent Nielsen til avisen.

Samme melding lyder fra FC Helsingørs sportschef Johnni M. Christensen.
– Det er en god oplevelse for “Lålå” og vi vil aldrig stå i vejen for vores spillere. Men springet er stort og besøget er i første omgang udelukkende en mulighed for, at de kan få set hinanden lidt an.

Med i bagagen til Aalborg har Jonathan Nielsen naturligvis et udspil fra FC Helsingør, der gerne ser topscoreren fortsætte på en kontrakt.

Det forlyder endvidere at også Lyngby skulle være klar med et tilbud til “Lålå”, der med 22 mål blev den næstmest scorende spiller i Danmarksturneringen.