Jonathan Nielsen fortsætter i Hvidovre

To-årig kontrakt med oprykkerne

For mindre end en måned siden var Jonathan Nielsen med to scoringer ved at sende Hvidovre ud af oprykningskampen. I dag skrev den ombejlede angriber så en 2-årig kontrakt med det nyslåede 1. divisionshold og forlader dermed FC Helsingør efter en sæson, hvor han scorede 25 gange i 32 turnerings- og pokalkampe.

– Valget blev Hvidovre, fordi klubben er meget interessant. HIF spiller fodbold, som jeg også gerne vil spille fodbold, og så er truppen meget spændende. Fanskaren er også noget helt specielt, og selv som modstander får man kuldegysninger, når man hører dem. Det kilder allerede i maven af forventning for at gå på banen og glæde dem, siger “Lålå” til Lokalavisen Hvidovre.

Jonathan Nielsen (Helsing¯r) fejrer sin scoring efter 62 sekunders spil.
Jonathan Nielsen fejrer sin scoring efter 62 sekunders spil mod Hvidovre. Nu skal “Lålå” jubler for københavnerne de næste to år. Foto: Claus Birch.

– Jeg siger pænt farvel til Helsingør, som altid vil betyde meget for mig, men ser også frem til, at spille et niveau højere. Man skal også træffe nogle valg her i livet, og det her er også taget, fordi jeg vil videre i min udvikling, fortsætter den populære angriber.

 – Nu er en hektisk fase slut, og der er kommet ro på og alt er afklaret. Jeg glæder mig til at starte træningen op på mandag og møde de øvrige holdkammerater…
Hvidovres sportschef Peter Lassen er naturligvis glad for at have sikret sig 2. divisions topscorer og siger til avisen.
–  Jonathan Nielsen har vist, hvad han kan. Han kan blive rigtig god for os, fordi hans kompetencer er så udviklede, selvom han er så forholdsvis ung. Han er født med et målinstinkt, som i denne sæson har betydet 22 mål. Det gør man ikke bare. Kan vi udvikle ham yderligere, får vi en meget farlig offensiv. Han var vores første prioritet, og vi har fulgt ham tæt, så derfor er vi også glade for, at alt nu er på plads, siger sportschefen.Jonathan Nielsen er netop vendt hjem efter et træningsophold i Ålborg hos AaB og også Lyngby var rapporteret at være interesseret i at hente “Lålå”, der ogsp havde et kontraktudspil fra FC Helsingør.