Johannes Ritter indstiller karrieren

Hofteskade sætter stop for 23-årig forsvarsspiller

Johannes Ritter jubler over sejren efter kampen i ALKA Superligaen mellem FC Helsingør og FC Midtjylland den 6. august 2017 på Helsingør Stadion. Nu har en hofteskade sat et stop for den 23-årige forsvarsspiller. Foto: Claus Birch

I en alder af bare 23 år, har FC Helsingørs højreback Johannes Ritter nu indstillet sin professionelle fodboldkarriere. Den talentfulde forsvarsspiller har været slemt forfulgt af skader og har ikke været i kamp siden august 2017.

Det er senest en hofteskade der har plaget Ritter og sat en stopper for en fremtid på grønsværen.
– Det er jo desværre ikke nogen overraskelse, men det er da vemodigt. Det har jo været min drengedrøm at være professionel og det har været fantastisk, at tage trin for trin op ad rangstien og lægge på hele tiden. Der er enormt ærgerligt, når det ikke er en selv, men ens krop der siger fra, siger han.

[anwpfl-player player_id=”6710″ show_club=”1″ profile_link=”1″ profile_link_text=”Spillerprofil” options_text=””]
Johannes Ritter kom oprindelig fra Helsingør IF, indtil han som U14-spiller skiftede til Farum Boldklub og senere FC Nordsjælland. Herfra blev han i august 2016 hentet til FC Helsingør, hvor han havde kontrakt frem til sommeren 2019.

Ritter nåede ialt 25 kampe for FC Helsingør. Han var med i begge oprykningskampene til Superligaen mod Viborg FF og nåede at spille tre kampe i Superligaen, mod Hobro, FC Midtjylland og Silkeborg i eftersommeren 2018.

FCH-direktør Janus Kyhl begræder tabet af den unge back.
– Johannes er en fantastisk knægt, der har vist en enorm styrke og gåpåmod under sit skadesforløb. Han har alle dage været et meget stort forsvarstalent og der var ikke megen tvivl hos os om, at han på længere sigt ville komme til at spille på meget større adresser end Helsingør.