Johannes Ritter får langtidskontrakt

FCH-backen skriver til sommeren 2019

Johannes Ritter fik et godt indhop i træningskampen mod Malmö FF og efter en måneds forhandlinger har FCH-backen skrevet kontrakt frem til sommeren 2019. Foto: Claus Birch

Efter en måneds snak og forhandlinger, er der nu sat en stop for alle spekulationer om Johannes Ritter og hans fremtid i FCH-trøjen. Den 21-årige back satte i går sin signatur på en kontrakt, der holder ham i Helsingør helt frem til sommeren 2019.

Dermed er forsvarsspilleren blevet belønnet for sit gode og tålmodige arbejde, siden han i august sidste år blev hentet ind fra FC Nordsjælland på en korttidskontrakt, der løb til årsskiftet.

FAKTA
Johannes Ritter (f. 15. februar 1995)
Position: Back
Klubber: Helsingør IF, Farum Boldklub, FC Nordsjælland, FC Helsingør
Superligakampe / Mål: 2 / 0
Kampe/Mål for FC Helsingør: 14 / 0
Kontrakt til: 30. juni 2019
Landskampe for Danmark: 6 kp / 2 mål (U19)
Forlængelsen med det unge backtalent, der er født og opvokset i Helsingør, har været en af topprioriteterne hos cheftræner Christian Lønstrup.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes ledelsen at blive enige med ham om en kontrakt. Han har en masse perspektiv i sig. Han er god på bolden, kommer godt med frem og og han kan dække flere pladser. Han er spændende og han passer rigtig godt ind i vores profil med unge spillere, vi kan udvikle på, siger Lønstrup til dagens udgave af Helsingør Dagblad.

Johannes Ritter spillede i Helsingør IF, indtil han som U14-spiller skiftede til Farum Boldklub og senere FC Nordsjælland. Han er også selv ekstra glad for, at kunne fortsætte i FCH-trøjen.

– Det er noget særligt, at spille i sin egen by. Jeg er vokset op i Helsingør og min familie bor i byen, siger han til avisen og tilføjer.

– Jeg har været glad for min første tid i FC Helsingør og jeg vil gerne være med i det projekt, som er i gang her med gode spillere og trænere, som tror på mig. Der sker helt vildt meget i klubben for tiden og det har jeg kunnet se bare de få måneder, jeg har været i FCH, siger Johannes Ritter til Helsingør Dagblad.

Med kontrakten på to et halvt år, er Johannes Ritter nu den spiller i truppen, der er sikret længst ud i fremtiden.