FCH laver aftale med Lazarevic

Offensiven forstærket med Brønshøj-angriber

Få dage før sæsonpremieren, har FC Helsingør forstærket offensiven med den 23-årige angriber Aleksandar Lazarevic.

Lazarevic har trænet med i Helsingør siden opstarten og efter tre vellykkede træningskampe, er han nu tilknyttet klubben permanent.

FOOTBALL: Aleksandar Lazarevic (FC Helsingør) during the pre-season match between FC Helsingør and Nottingham Forest at Helsingør Stadion on July 14, 2015 in Helsingør, Denmark. Photo: Claus Birch / ClausBirch.dk
Aleksandar Lazarevic – her i træningskampen mod Nottingham Forest – har god grund til at smile. Han har nu fået en aftale med FC Helsingør. Foto: ClausBirchDK

– Jeg har været glad for det jeg har set og prøvet i Helsingør, hvor jeg føler at jeg har stor tillid fra træneren, siger Aleksandar Lazarevic. Jeg kan godt mærke at min kampform ikke er 100% endnu, men jeg arbejder hårdt og lægger på for hver træning, jeg glæder mig rigtig meget, slutter FC Helsingørs nye angriber.

Aleksandar Lazarevic, der senest har spillet i 1. Division med Brønshøj Boldklub, har tidligere optrådt for B.1908, Hvidovre IF og Avarta. Hos sidstnævnte fik han noget af et gennembrud i foråret 2012, hvor hans mange mål var medvirkende til at Rødovre-klubben reddede livet i 2. Division Øst. Det fik Brønshøj til at tilbyde en aftale, der siden blev forlænget for den hårdtarbejdende angriber.

Aleksandar Lazarevic kan spille alle de fire offensive pladser, men er primært tiltænkt en rolle som den forreste angriber. Han har spillet 1. division med Brønshøj gennem de seneste to sæsoner og var allerede i vinters i dialog med FC Helsingør:

– Vi snakkede også med Aleksandar i vinters, men da var det ikke muligt for ham at skifte. Efter hans kontraktudløb i Brønshøj og en god prøvetid, hvor vi gensidigt har set hinanden an, er vi blevet enige om at han skifter til Helsingør og vi har derfor i dag anmodet om at få tilsendt hans spilletilladelse fra Brønshøj, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen.

Aleksandar Lazarevic har fået tildelt trøje nr. 14.