Fioretos tilbage i varmen hos Lønstrup

FCHs svensker spillede 90 minutter i Malmö

Alexander Fioretos rykker fra Oscar Lewicki under træningskampen mod Malmö FF. Mødet med den svenske landsholdsspiller var en stor oplevelse for FCHs svensker. Foto: Claus Birch

Efter en svær start i FC Helsingør er lykken vendt for Alexander Fioretos, der netop har forlænget sin kontrakt frem til sommerferien og spillede 90 kraftfulde minutter mod Malmö FF.

Her havde svenskeren en central midtbanerolle, der tydeligvis bekom ham vel og det var således ikke alle med blå/gult  blod i årene, der hang med hovedet efter FCHs 1-0 sejr. Tværtimod var der brede smil hos Fioretos, der for alvor er kommet ind i varmen igen på de lyseblås midtbane.

En helt ny situation for midtbanespilleren, der i efteråret havde svært ved at finde plads på Lønstrups mandskab. Først i de sidste tre kampe var der fuld spilletid og siden er selvtilliden vokset hos svenskeren med de græske aner.

– Jeg trives rigtig godt i den centrale midtbanerolle, hvor jeg bruges som boks-til-boks spiller og kan få lov at kæmpe hårdt og vinde nogle bolde, siger Fioretos.

For ham var sejren over Malmø FF en oplevelse han sent vil glemme.
– Jeg bor i Lund, bare ti minutter herfra, så jeg havde mange venner og familie på stadion i dag. Jeg følger selvfølgelig den svenske liga tæt og kender flere at spillerne fra min tid i Helsingborg. Så det er helt fantastisk at vinde sådan en kamp, mod Sveriges bedste hold og spille overfor Oscar Lewicki, der er svensk landsholdsspiller, tilføjer Fioretos med et bredt smil.

Alexander Fioretos har fået masser af spilletid i FC Helsingørs fire første træningskampe og har på lørdag mulighed for endnu en sjov oplevelse. Der gælder det nemlig opgøret mod Helsingborgs IF på Olympia, klubben hvor Fioretos fik en stor del af sin fodboldopvækst.