FCH forlænger med rutineret svensker

Et år mere til populær midtstopper

FC Helsingør har forlænget aftalen med midtstopperen Bobby Alm Nilsson.

Den 31 årige svenske midtstopper har fået forlænget sin aftale med FC Helsingør i yderligere 1 år, således at han fortsætter i Helsingør indtil udgangen af 2014, skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Bobby Alm Nilsson kom til FC Helsingør fra svenske Ramlösa Södra for knapt 1 år siden. Han debuterede i en udekamp mod Fremad Amager den 7. april 2013 og har siden da spillet 29 kampe for FC Helsingør.

Bobby Alm Nilsson (FC Helsing¯r).
Bobby Alm Nilsson har forlænget sin aftale for yderligere et år. Foto: Claus Birch.

– Da Bobby ankom til FC Helsingør spåede jeg, at han ville blive et aktiv for os, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Bobby har til fulde levet op til forventningerne og har i mine øje været én af efterårets absolut bedste for os.

– Han udgør sammen med Kasper Enghardt, en meget stærk midterakse i vores forsvar. Bobby er en ledertype som dirigerer, stiller krav og tager stort ansvar. Han nyder stor respekt og er meget vellidt i hele truppen, et naturligt forbillede for vores mange unge spillere. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu er blevet enige om at forlænge samarbejdet hele 2014 med, slutter sportschefen.