FCH-farvel til svenske Hermann og Kvist

Får ikke deres kontrakter forlænget ved årsskiftet

William Kvist (billedet) og Måns Hermann får ikke deres kontrakter forlænget. Begge svenskere stopper i FC Helsingør til årsskiftet, siger direktør Janus Kyhl til Tipsbladet. Foto: Claus Birch

FC Helsingør har i dag bekræftet, at Måns Hermann og William Kvist forlader klubben til januar. Ifølge Tipsbladet er begge blevet vejet og fundet for lette af cheftræner Christian Lønstrup og direktør Janus Kyhl og nåede dermed mindre end et halvt år i den lyseblå trøje.

Ingen af de to svenskere nåede at få superligadebut. Måns Hermann spillede en enkelt pokalkamp, mens William Kvist optrådte to gange i DBU Pokalen og scorede en enkelt gang, i 3-0 sejren over Husum Boldklub. Begge har desuden spillet på holdet i Reserveligaen.

Afskeden med de to følger efter nyheden om at også Essam Salamoun har optrådt for FC Helsingør for sidste gang. Direktør Janus Kyhl bekræfter afgangen af de to svenskere, men vil ikke kommentere på eventuelle forstærkninger af truppen.

Måns Herrmann under kampen i Reserveligaen mellem FC København og FC Helsingør. Foto: Claus Birch

– Vores aktivitet kommer an på, hvordan vinduet forløber. Jeg kan konstatere, at vi har sagt tak for denne gang til Måns Hermann, William Kvist og Essam Salamoun. Derfra tager vi det step by step og melder ud, når der er noget at melde ud. Indtil alle aftaler er på plads, bliver det noget, vi holder tæt, men jeg tør godt sige, der kommer offensiv forstærkning til FC Helsingør, siger Janus Kyhl til Tipsbladet.

Måns Hermann kom til FCH i slutningen af august på en fri transfer fra Höganäs BK og fik en kontrakt til årsskiftet. Den 20-årige angriber er uddannet i først Helsingborg IF og siden på Feyenoords akademi.

23-årige William Kvist kom til FCH fra AB, hvor han i et par sæsoner havde været en profil hos akademikerne. Han har desuden spillet i Rishøj Boldklub, Örebro, Hässleholm, Landskrona og som ungdomsspiller i Helsingborg IF.