Halvt år til svensk ungdomstalent

Angriberen Måns Herrmann får aftale til nytår

FC Helsingør har skrevet kontrakt med Måns Herrmann for resten af 2017. Foto: FC Helsingør.

FC Helsingør har skrevet en korttids kontrakt med den unge svenske angriber Måns Herrmann.

Den 20-årige angriber kommer på en fri transfer fra svenske Höganäs BK, hvor han har spillet den sidste sæson.

Måns Herrmann er uddannet i først Helsingborg IF og siden på Feyenoords akademi, hvor han spillede i alt 48 kampe for Feyenoords ungdomshold.

Direktør Janus Kyhl udtaler om angriberen:
– Måns er en spiller der i første omgang er hentet ind som udviklingsspiller, og så skal vi se, om vi ikke kan gøre en Superligaspiller ud af ham. Han er ung, sulten og har et rigtigt stort talent, som vi skal hjælpe ham med at forløse. Vi har givet ham kontrakt frem til 1. januar, så vi begge kan se hinanden lidt an, men han er en spændende spiller, som vi glæder os til at arbejde sammen med.

Christian Lønstrup ser potentiale i den unge angriber:
– Han er lidt en ”klassisk svensk” angriber, der primært er skolet i 4-4-2. Han er boksspiller med et fantastisk spark. Han er nok i første omgang udviklingsspiller, men jeg forventer at han kan banke på itl start-11eren inden alt for længe. Nu har vi første omgang signet ham for et halvt år, hvor han skal vise sig frem heroppe, og så må vi om det er et godt match mellem os. Men har givet os et positivt indtryk, og Måns virker som en meget udviklingsparat spiller.