Fuldtid og to år mere til Lønstrup

Har forlænget sin kontrakt til udgangen af 2017

Cheftræner Christian Lønstrup kan skrive FC Helsingør på visitkortet i nogle år endnu. Det står fast, efter han nu har skrevet under på en ny kontrakt, der løber til udgangen af 2017.

Samtidig får ”Løns” sit store ønske opfyldt og bliver FCH-træner på fuld tid. Hidtil har han passet trænerjobbet ved siden af sit civile job i Spillerforeningen. En kombination han ikke lagde skjul på var uholdbar og at en fuldtidskontrakt var betingelsen for at forlænge den aftale, der hidtil løb til udgangen af i år.

FODBOLD: Cheftræner Christian Lønstrup ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Cheftræner Christian Lønstrup har forlænget sin kontrakt til udgangen af 2017. Foto: ClausBirchDK.

I FC Helsingørs ledelse har bestyrelsesformand Finn Moseholm fra starten udtrykt stor anerkendelse af Lønstrups arbejde i FCH og det var således ikke et spørgsmål om man ville, men om man kunne, honorere de større økonomiske krav til en fuldtidsansættelse.

Den opgave har man arbejdet på henover sommeren og Moseholm er naturligt meget glad for den nye aftale.
– Vi har en tro på, at Lønstrup er manden der kan være med til at holde FCH i toppen af dansk fodbold. Vi har valgt at bruge den million, vi er garanterede i TV-indtægter, til at forstærke vores administration, fortæller Moseholm, der udover Lønstrup også har direktør Janus Kyhl ansat på fuld tid.

Millionen svarer til dét beløb FCH vil få udbetalt, selvom man skulle ligge som nummer 12 ved hver af de tre årlige udlodninger af TV-penge efter 11, 22 og 33 runder.

Lønstrup blev i foråret blandt andet sat i forbindelse med det ledige trænerjob i Lyngby, men nu er der ro på og den nye aftaler glæder Lønstrup.
– Jeg er meget glad for, at der er faldet på plads. Det giver mig mulighed for at lægge al min energi over på FC Helsingør og det tror jeg er nødvendigt i 1. division, hvor presset er langt større. Siden vi rykkede op har jeg siddet om natten og forberedt mig, fordi det nu kræver meget mere taktisk arbejde. Vi skal være 100 procent forberedte på de langt bedre modstandere vi møder nu, siger han til Helsingør Dagblad.

Christian Lønstrup har været cheftræner i FC Helsingør siden 2013.