Tre år til Adnan Mohammad

Langtidskontrakt til 21-årig kantspiller

Direktør Janus Kyhl byder Adnan Mohammad velkommen i FC Helsingør. Foto: Claus Birch

Efter et par ugers træning og to gode indhop mod Nykøbing FC og amerikanske Bridges FC, havde FC Helsingørs cheftræner Christian Lønstrup set det han skulle. Det unge stortalent Adnan Mohammad signerede her til aften en 3-årig kontrakt med superligadebutanterne, tids nok til at komme i betragtning til søndagens premiereopgør i Hobro.

FAKTA
Adnan Mohammad (f. 02.07.1996)
Position: Kant
Favoritben: Højre
Klubber: Lyngby Boldklub, FC Nordsjælland, Arendal FK (Norge), FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Landskampe: Ingen
Kontrakt til: 30.06.2020

– Adnan er en utrolig spændende spiller, som har noget af det x-faktor vi søger. Han er hurtig, med et lavt tyngdepunkt og er god til at sætte sin direkte modspiller af, fortæller Lønstrup om den seneste tilgang til truppen.

Adnan har fået sin fodboldmæssige opvækst i Lyngby Boldklub, hvorfra han som U19 spiller blev hentet til FC Nordsjælland. Her nåede han 11 kampe i superligaen, inden han i foråret tog imod et tilbud om at spille for Arendal FK i den næstbedste norske række.
– Det var en chance jeg tog, for at prøve noget nyt. Men spillestilen med lange bolde frem ad banen er ikke lige mig, så jeg er utrolig glad for, at jeg nu har fået fremtiden på plads i FC Helsingør, siger Mohammad.

Adnan Mohammad i kampen mod Bridges FC. Foto: Claus Birch.

– Det var også vigtigt for mig, at det blev en tre-årig kontrakt, hvor der ligger en plan for min udvikling, tilføjer den højrebenede spiller, der lige gerne optræde på højre- og venstrekanten, eller bag spidsangriberne.

Selvom den unge midtbanespiller er hentet med henblik på fremtiden, er Christian Lønstrup ikke i tvivl om, at han kan gøre sig gældende i superligaen på kort sigt.
– Han har fået en rigtig god fodbolduddannelse i FC Nordsjælland, hvor det bare er hans uheld, at de har mange dygtige og hurtige spillere på hans position. Han skal lige i lidt bedre form, men så er han også en spiller af den slags, der med sine assists kan afgøre kampe.