Superettan-angriber får to år i FCH

Melvin Frithzell skifter fra IFK Värnamo

Melvin Frithzell underskriver en 2-årig aftale med FCH-direktør Janus Kyhl. Foto: FC Helsingør

FC Helsingør har i dag skrevet en to-årig fuldtidskontrakt med den 21-årige svenske angriber Melvin Frithzell.

Med ti mål i 24 kampe, har Frithzell imponeret i sin første sæson i Superettan, hvor han opnåede en sjetteplads med IFK Värnamo.

FAKTA
Melvin Frithzell (f. 09.08.1996)
Position: Angreb
Klubber: Malmö FF, Kvarnby IF, IFK Värnamo, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Kontrakt til: 31.12.2019

Frithzell er udset til at levere nogle af de mål, som FCH manglede i efteråret og har imponeret FCHs sportslige ledelse under en prøvetræning tidligere på måneden.

– Melvin er en rigtig målscorer, der trods sin unge alder allerede har scoret mål i spandevis i Värnamo. Han er en klassisk frontangriber, der kan score mål fra alle vinkler, og som er god til at tage de dybe løb ned bag forsvaret. Vi glæder os meget til at arbejde med ham, og han vil give os flere offensive strenge at spille på i de vigtige kampe i foråret, siger direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Melvin Frithzell kommer oprindelig fra Malmö FF, men skiftede til Kvarnby IF som ungdomsspiller. Her debuterede han i 2. Division i 2013, og blev klubbens topscorer med 21 mål i 2016. De mange scoringer banede i januar 2017 vejen for et skifte til IFK Värnamo.

Angriberen glæder sig til at starte op i Helsingør efter nytår.
– FC Helsingør er en god klub, med fantastiske trænere. Det er klart højere niveau end i Suparetteran, og jeg føler, at det er en klub hvor jeg kan udvikle mig. Det er den bedste række i Danmark, og det er det niveau jeg vil spille på. Jeg er en ”klassisk” angriber, der er ligeglad med om jeg spiller alene på top, eller med en makker. Jeg kan også spille på kanten, men det er klart i front at jeg er bedst, siger han.

Melvin Frithzell har skrevet kontrakt frem til 31. december 2019 og er den tolvte spiller på fuldtidskontrakt i FCH.

GemGem

GemGem