Frithzell rykker til Landskrona

Ung angriber jagter spilletid

FODBOLD: Melvin Frithzell (FC Helsingør) følges af Jonas Brix-Damborg (Hobro IK) under kampen i ALKA Superligaen mellem Hobro IK og FC Helsingør den 30. april 2018 på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Birch.
FAKTA
Melvin Frithzell (f. 09.08.1996)
Position: Angreb
Klubber: Malmö FF, Kvarnby IF, IFK Värnamo, FC Helsingør, Landskrona BOIS
Kampe / Mål for FCH: 4 / 1

FC Helsingør’s 21-årige angriber Melvin Frithzell har fået ophævet sin kontrakt og fortsætter i stedet karrieren hos Landskrona BOIS. 

Dermed nåede svenskeren blot et halvt år i FC Helsingør, hvor han i december skrev en to-årig fuldtidskontrakt. Hans mange mål for IFK Värnamo i Superettan fristede FCH’s sportslige ledelse, men hverdagen blev desværre en anden, erkender klubben i en pressemeddelelse.

– Melvin blev desværre aldrig det gode match, som vi havde håbet på. Han har stået langt tilbage i køen om spilletid og har været plaget af en del tilbagevendende småskader. Sammenlagt med, at Melvin er bosat i Sverige, og har haft ret lang rejsetid frem og tilbage, er det ikke lykkedes for os, at forløse det talent foran mål, som Melvin åbenlyst besidder. Melvin har selv haft et ønske om, at forsøge at finde en klub tættere på sit hjem, hvor han samtidigt kan få mere tid på førsteholdet, så derfor er vi gået med til at ophæve hans kontrakt, så han kan få sin karriere på ret køl igen. Vi takker Melvin for hans tid i klubben, siger direktør Janus Kyhl.

Frithzell nåede blot 4 kampe og en enkelt scoring for FCH i Alka Superligaen.

I stedet bliver det Landskrona BOIS i Superettan der får glæde af den unge angriber. 
– Melvin er en spiller, som jeg har haft kig på et stykke tid og det glæder mig, endelig at få chancen for at arbejde med ham, siger Landskrona BOIS cheftræner Agim Sopi til klubbens hjemmeside og tilføjer, at han ser Frithzell som en mulighed både som angriber og som kantspiller.

Melvin Frithzell kommer oprindelig fra Malmö FF, men skiftede til Kvarnby IF som ungdomsspiller. Her debuterede han i 2. Division i 2013, og blev klubbens topscorer med 21 mål i 2016. De mange scoringer banede i januar 2017 vejen for et skifte til IFK Värnamo, hvor han med ti mål i 24 kampe imponerede i sin første sæson i Superettan og var medvirkende til at klubben opnåede en sjetteplads i den næstbedste række.

GemGem

GemGem