Presseklip: FC Helsingør – AB 1-0

Et kig i dagens aviser efter premieresejren over AB

FODBOLD: Jesper Teslak-Larsen overr¾kker blomster til Man-of-the-Match Nicholas Marfelt (FC Helsing¿r) efter kampen i 1. Division mellem FC Helsing¿r og AB den 24. juli 2016 pŒ Helsing¿r Stadion. Foto: Claus Birch
Jesper Teslak-Larsen overrækker blomster til Man-of-the-Match Nicholas Marfelt. Foto: Claus Birch

– Mere kan man vel ikke ønske sig af sin første kamp. Vi stod rigtig godt i forsvaret, så der var plads til at komme med op fra backen nogle gange og det er sådan jeg gerne vil spille. Sejren er det vigtigeste, men at blive kåret til kampens spiller som debutant er da tilfredsstillende. Jeg er kommet godt ind i truppen, hvor alle de andre spillere har taget enormt godt imod mig. Jeg har det virkelig godt i FC Helsingør og det er gutternes skyld. Jeg har det som om, at jeg har været her i en længere periode.

Debuterende venstreback Nicholas Marfelt til Helsingør Dagblad.

– Det var en skidt første halvleg, men vi kom rigtig godt ud efter pausen, hvor jeg også var fint tilfreds med mit eget spil. Vi skal så lige sige tak til Holm, Minor og Bruhn, som viser høj klasse til sidst. De har et helt vildt niveau, når de rammer dagen som i dag.
Philip Zinckernagel til Helsingør Dagblad.

FODBOLD: AndrŽ Riel (FC Helsing¿r) presses af Nicolai H¿gh (AB) under kampen i 1. Division mellem FC Helsing¿r og AB den 24. juli 2016 pŒ Helsing¿r Stadion. Foto: Claus Birch
AndrŽé Riel presses af Nicolai Høgh (AB). Foto: Claus Birch

–  Jeg tror, det har været godt for André at sidde i Nordjylland og kede sig et halvt år. Han har ændret sig, blevet mere moden og målrettet. Han træner virkelig godt og i dag arbejdede han som et svin i hele kampen, og han deltager mere i opbygningen af vores spil. Jeg er glad for mit angreb og det bliver bedre hele tiden.
Cheftræner Christian Lønstrup til Helsingør Dagblad.

– Vi begynder at blive passive. Der gik nerver i det og vi så lidt shaky ud i de sidste fem-ti minutter.
Cheftræner Christian Lønstrup til Frederiksborg Amts Avis.

FODBOLD: Martin Koch og AndrŽ Riel (FC Helsing¿r) jubler efter selvmŒlet af en liggende Nicolai H¿gh (AB) under kampen i 1. Division mellem FC Helsing¿r og AB den 24. juli 2016 pŒ Helsing¿r Stadion. Foto: Claus Birch
Martin Koch og AndréŽ Riel jubler efter selvmŒålet af en liggende Nicolai Høgh. Foto: Claus Birch

– Jeg vidste FC Helsingør havde en mand lige bag mig, så jeg var nødt til at gå på den. Desværre fik jeg ramt den skævt og så havde vores keeper ikke en chance. Det var en bitter måde at indlede sæsonen på, men jeg gjorde mit bedste og jeg har prøvet det før, så det kommer jeg videre fra.
Uheldig AB-spiller Nicolai Høgh om det afgørende selvmål til Helsingør Dagblad.