Philip Zinckernagel solgt til SønderjyskE

FCH-spiller får 3 1/2-årig kontrakt med sølvvinderne

FC Helsingør har mandag gennemført et salg af Philip Zinckernagel til superligaklubben SønderjyskE, meddeler klubben på sin facebookside.

Sønderjyderne henter med omgående virkning den 21-årige FCH-spiller, der kom fra HB Køge på en fri transfer i efteråret 2015.

FODBOLD: Philip Zinckernagel (FC Helsingør) kæmper med Mandla Masango (Randers FC) under kampen i DBU Pokalen mellem FC Helsingør og Randers FC den 21. oktober 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Philip Zinckernagel (FC Helsingør) kæmper med Mandla Masango (Randers FC) under kampen i DBU Pokalen mellem FC Helsingør og Randers FC den 21. oktober 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

– Vi har fulgt Phillip Zinckernagel over en længere periode, fra hans tid i HB Køge og til FC Helsingør, hvor hans karriere for alvor har taget fart. Han har i Helsingør spillet mest som angriber, men kan spille alle de offensive positioner. Det, han har lagt afgørende på sit spil, er, at han nu leverer både mål og assists. Han er teknisk velfunderet, rigtig god til at finde rum imod som dybt, og har samtidigt et godt blik for spillet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til SønderjyskE’s hjemmeside.

– Phillip Zinckernagel er en anden type spiller i forhold til de spillere som vi har i dagens trup, og det giver os dermed også flere muligheder i vores forskellige opstillinger til kampene. Han er en spiller, som vi forventer os meget af, tilføjer sportschefen.

Philip Zinckernagel nåede 31 kampe og 5 mål for FC Helsingør.

Philip Zinckernagel spillede U19 hos FC Nordsjælland inden han skiftede til HB Køge på en to-årig kontrakt, og har endvidere optrådt fire gange på U18-landsholdet og to gange på U20-landsholdet. Tidligere har han også spillet i KB / FC København.

Zinckernagel har fået en kontrakt på 3 1/2 år med sidste års sølvvindere i Superligaen.

Overgangssummen er ikke oplyst.