FCHNET er et helt uofficielt site om FC Helsingør og en udløber af www.helsingor.fodboldhistorie.dk. Siden 1999 har man dér kunnet læse historien om Helsingør IF (og senere Elite 3000 Fodbold og FC Helsingør), krydret med nyheder, kampreferater og bunkevis af facts om klubbens spillere og kampe.

Der er gennem tiden kommet et væld af positive kommentarer, gode råd og ønsker omkring denne side. Et af de få steder på nettet om fodbolden i Helsingør.

I 2012 besluttede jeg, at tiden var kommet til en ny og tidsvarende version, med nyheder om FC Helsingør, men stadigvæk med de historiske facts og ikke mindst en kraftig forbedret søgefunktion. FCHNET gik derfor i luften i januar 2013.

Målet for FCHNET er ikke nødvendigvis at være først med nyhederne. I stedet forsøger jeg at krydre dem med facts og billeder, som man ikke finder andre steder. Valget af nyheder vil også ske udfra et historisk synspunkt. Her finder du de nyheder som også er spændende at læse om et, fem eller ti år.

Har du kommentarer, ris, ros, forslag eller andet, er du velkommen til at sende en mail til redaktionen på fchnet.dk(a)gmail.com.

God fornøjelse,

Webmaster

Claus Birch
Journalist (DJ) & fotograf