De vigtigste begivenheder omkring FC Helsingør, dag for dag…..

Januar
26.
FCH forlænger kontrakten med målmand Hjalte Petersen med to år. Klubben har nu papir på den 20-årige keeper frem til sommeren 2025.

24. Efter to ugers prøvetræning skriver den 18-årige offensive back Frederik Karlsen under med FCH. Den tidligere Snekkersten IF og FC Nordsjælland-spiller har i første omgang fået et halvt års kontrakt frem til sommerferien 2023.

21. På mål af Oliver Klitten, Callum McCowatt, Oliver Kjærgaard og U19-spilleren Mathias Bill vinder FCH 4-2 over Boldklubben Frem fra 2. division i årets anden træningskamp. Godt 200 frysende tilskuere kigger på i Valby Idrætspark, hvor alle seks mål falder efter pausen.

18. FCH oplyser at den 21-årige anfører og midtbanegeneral Frederik Juul Christensen har pådraget sig en alvorlig skade under gårsdagens træning. Under en pasningsøvelse bliver akillessenen slemt beskadigt og han forventes ude resten af sæsonen.

17. Helsingør Kommune underskriver købskontrakten og sikrer sig endegyldigt lokalerne med en stor lounge på førstesalen på Helsingør Stadion. Købsprisen på 19 mio kroner har været genstand for megen debat og sker ifølge et smalt flertal i byrådet, for at undgå en opslidende retssag med ejeren Vida Byg A/S. De stod i sin tid for byggeriet, men fik aldrig den lovede lejeaftale istand med kommunen og FCH.

17. Forsvarsspilleren Mikkel Knudsen forlænger sin kontrakt med FCH med to år, frem til sommeren 2025. Den 29-årige højrekant kom til klubben fra FC Fredericia i 2021.

14. Med fungerende cheftræner Daniel K. Pedersen på bænken, taber FCH 0-3 til FC Nordsjælland i årets første træningskamp. Nytilkomne Valdemar Schousboe er med fra start, ligesom der er spilletid til de to prøvespillere Jayce Olivero fra Europa FC på Gilbraltar og Frederik Karlsen fra FC Nordsjælland. Omkring 250 tilskuere ser opgøret på Right to Dream Park i Farum.

13. Efter 3,5 år på posten stopper cheftræner Morten Eskesen med øjeblikkelig virkning i FC Helsingør. Den 54-årige træner bliver fra 1. februar en del af DBU’s U-landstrænerteam og overtager roret for U18-herrelandsholdet. Indtil en afløser er fundet vil U19-cheftræner Daniel K. Pedersen stå for træningen i samarbejde med assistenttræner Mikkel Thygesen.

9.  Cheftræner Morten Eskesen har spillerne samlet til første træning efter juleferien. Den 18-årige højre back Frederik Karlsen fra FC Nordsjælland, med en fortid i Snekkersten IF, er blandt de prøvespillere der skal overbevise klubben om at de skal have et kontrakttilbud.

7. FC Helsingør præsenterer den 25-årige Valdemar Schousboe som årets første tilgang. Angriberen fra FC Roskilde har fået en 2-årig kontrakt.