De vigtigste begivenheder omkring FC Helsingør, dag for dag…..

22. FCH vinder 3-2 over Landskrona BoIS fra Superettan i årets første træningskamp. To mål af Oliver Drost og et af Tonni Adamsen afgøre opgøret i Sverige.

21. Elijah Just og Callum McCowatt udtages til New Zealands 23-mands trup til de kommende træningskampe mod Jordan og Usbekistan.

17. Frustrationer over manglende aktion fra klubbens og kommunens side, har fået en gruppe fans til at tage sagen i egen hånd. De præsenterer et forslag der for godt 10 mio kroner skal gøre Helsingør Stadion klar til Superligafodbold, hvis det skulle lykkes de lyseblå at sikre sig adgang til den bedste række.

14. Flere prøvespillere er med i FCHs træningsstart, deriblandt den 22-årige målmand Ilias Mouthe-Sebtaoi med en fortid i Anderlecht og Manchester United og det tidligere AC Milan-talent,  den 23-årige offensive midtbanespiller Hachim Mastour.

13. Kolding IF køber venstrebacken Dalton Wilkins fri af hans FCH-kontrakt et halvt år før udløb, efter den 22-åriges newzealænders succesfulde lejeophold i 2. divisionsklubben i efteråret.

11. Frederik Bay lægger yderligere et år til sin kontrakt, således at venstrekantspilleren nu er bundet til FC Helsingør frem til sommeren 2023. Ifølge Bold.dk overvejer FCH også at tilbyde kontrakter til to målmænd, rutinerede 38-årige Thomas Mikkelsen fra Brøndby IF og 26-årige Andreas Hansen fra AaB. Cheftræner Morten Eskesen vil ikke kommentere rygterne.

10. SønderjyskE aflyser deres træningslejr i Tyrkiet på grund af Covid-19. Dermed må FCH se sig om efter en ny modstander som erstatning for det planlagte opgør den 6. februar.

6. En skadesfri FC Helsingør-trup, med nyankomne Kristoffer Munksgaard som eneste nye ansigt, var mødt op til årets første træningspas på et frostkoldt men solbeskinnet Helsingør Stadion.

4. Målmand Christoffer Petersen forlænger sin lejeaftale med 2. divisionsklubben Kolding IF i yderligere et halvt år.