Nye kontrakter til tre profiler

Nicklas Mouritsen, Nicolai Geertsen og Oliver Kjærgaard har forlænget til sommeren 2023.

“I FC Helsingør spiller vi det bedste fodbold, jeg nogensinde har været med til, og jeg er også selv på det højeste niveau i min karriere”, siger Nicklas Mouritsen efter kontraktforlængelsen. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør har taget forskud på nytårsløjerne og forlænget kontrakterne med tre spillere, der alle havde udløb den kommende sommer.

Kontinuitet i truppen har været et af varemærkerne for sportschef Brian Gellert, der igen har haft kuglepennen fremme og fået nye signaturer fra Nicklas Mouritsen, Nicolai Geertsen og Oliver Kjærgaard.

Mens Geertsen har måtte se på fra sidelinjen med en skade det meste af efteråret, så har venstrekanten Nicklas Mouritsen og offensivspilleren Oliver Kjærgaard været vigtige brikker i cheftræner Morten Eskesens succestrup.

Bedre og bedre
Mouritsen har spillet i samtlige efterårets 21 kampe og den 26-årige kant, der kom til FCH fra Skive IK for et år siden, er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem. Faktisk mener han selv, at han aldrig har spillet bedre:
I FC Helsingør spiller vi det bedste fodbold, jeg nogensinde har været med til, og jeg er også selv på det højeste niveau i min karriere. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi kunne blive enige om en forlængelse, siger han til Helsingør Dagblad om den nye aftale.

Også Oliver Kjærgaard har udviklet sig meget i de snart to år, har har været i FC Helsingør, siden ankomsten fra norske Tromsø IL i foråret 2020. Tyve kampe er det blevet til i efteråret, de fleste som indhopper.

Gensyn med Superligaen?
Nicolai Geertsen tog FCH med storm da den bumstærke stopper kom fra Lyngby Boldklub sidste forår. Men en skade i slutminutterne af efterårets allerførste kamp mod Fremad Amager, har holdt den 30-årige viking ude. Nu er fremtiden imidlertid på plads, med mulighed for et gensyn med den Superliga han forlod i Lyngby.
– Alle vil jo gerne spille Superliga, og det gælder også mig. Jeg havde nu nok forlænget uanset hvad, for jeg er meget glad for at være i FC Helsingør, men det er motiverende at være med i toppen, siger Nicolai Geertsen til Helsingør Dagblad