Frederik Krabbe og Nicolai Geertsen testes i FCH

Efter blot en uges pause er FCHs spillere tilbage på træningsbanen, hvor formen holdes ved lige med vintertræning ind til midten af december.

Trænerteamet benytter samtidig muligheden for at kigge på mulige forstærkninger og har senest haft den tidligere AGF’er Frederik Krabbe og BSV’s Nicolai Geertsen på besøg. Begge er kandidater til det centrale forsvar og kommer pudsigt nok fra ophold i norsk fodbold.

Frederik Krabbe har det sidste år spillet i norske Arendal i den tredjebedste række, hvor hans kontrakt udløber til nytår.
– Krabbe er på fri transfer nu, og vi leder efter en ny klub til ham fra januar. Vi undersøger markedet kraftigt og håber på, der er nogen, der har interesse. Der er ikke nogen præferencer. Vi forsøger at finde noget til ham på så højt et niveau som muligt, men alternativet er, at han skal prøve at finde noget andet, måske en model, hvor han studerer ved siden af, siger Krabbes agent John Sivebæk til bold.dk.

Den 26-årige forsvarsspiller har en fortid i AGF og Lyngby Boldklub.

Nicolai Geertsen (BSV) nÂr h¯jere end Bjarke Jacobsen (FC Helsing¯r).
Nicolai Geertsen (BSV) når højere end Bjarke Jacobsen (FC Helsingør). Foto: Claus Birch.

Også den tidligere BSV- og HB-Køge spiller Nicolai Geertsen har trænet med i FCH, men vil ikke fortælle så meget om sine konkrete planer.
– Jeg træner med for at holde mig i gang. Min kontrakt i Norge er udløbet, så lige nu har jeg ikke en klub. Hvad der skal ske, det ved jeg ikke endnu, siger han til Helsingør Dagblad.

23-årige Nicolai Geertsen har spillet flere år i BSV, hvor han var anfører, inden han skiftede til HB Køge og videre til norske Egersunds IK. Han har tidligere været i de lyseblås søgelys som en stor og hovedstødsstærk midtstopper. Geertsen er søn af sen70’ernes topscorer i HIF, Egon Geertsen og har desuden spillet i hjembyen Fredensborg, Lyngby og Brøndby IF.

Cheftræner Christian Lønstrup bekræfter at FCH ønsker at forstærke forsvaret.
– Vi vil gerne forstærke os i forsvaret og angrebet og jeg tror, der kommer 2-3 nye spillere i vinter, hvis vi kan få det til at hænge sammen, siger han til Helsingør Dagblad.