Moseholm fortsætter på formandsposten

FCH præsenterer overskud for sjette år i træk

FC Helsingør afholdt i aftes den årlige generalforsamling, der denne gang var imødeset med noget større spænding end sædvanlig.

Trods det i første omgang kuldkastede stadionprojekt, var det dog en enig bestyrelse der valgte at fortsætte og formand Finn Moseholm modtog også genvalg for en ny periode. Dermed er der igen ro på bagsmækken i FCH, hvor Moseholm nu igen er gået i dialog med kommunen om en konstruktiv løsning på stadionproblemerne.

Der er nedsat en styregruppe, med deltagelse af både FCHs formand og borgmester Benedikte Kiær, der senest til årsskiftet skal have både en stadionplan og en finansiering på plads. De to mødtes inden generalforsamlingen og diskuterede et fremtidigt stadionprojekt.
– Vi havde et godt møde, hvor vi fik diskuteret mulighederne fremadrettet og hvordan det skal skride frem. Det bliver et meget kompakt program for den styregruppe, for vi skal have en plan klar 1. januar og så kan arbejdet med lokalplanen begynde, siger borgmesteren til Helsingør Dagblad.

På nuværende tidspunkt er flere muligheder i spil, også at FC Helsingør selv køber grunden på Rasmus Knudsens Vej og så selv finder private investorer til at bygge et stadion.

FODBOLD: Helsingørs borgmester Benedikte Kiær og FC Helsingørs formand Finn Moseholm ved sponsorarrangementet på Hotel Marienlyst, før  kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Hvidovre IF den 29. marts 2015. Foto: Claus Birch
Helsingørs borgmester Benedikte Kiær og FC Helsingørs formand Finn Moseholm har nu igen fundet fælles fodslag og nedsat en styregruppe, der skal præsentere et nyt stadionprojekt, senest 1. januar 2016. Foto: ClausBirchDK.

På generalforsamlingen kunne FCH iøvrigt for sjette år i træk præsentere et overskud, denne gang på kr. 108.842 kroner. Den genvalgte bestyrelse består af Finn Moseholm, Henrik Specht, Michael Kongsted, Michael Svendsen, Jan Pedersen og Kurt Bannerhoff.

– I går fik vi i FC Helsingør gjort status for sæsonen 2014-2015 på generalforsamlingen. Tilbageblikket viser et utroligt begivenhedsrigt år for FC Helsingør. 2015 er 10 års jubilæumsår for overbygningen/satsningen på talent- og elite arbejde på fodbold siden. 2014-2015 er sæsonen hvor FC Helsingør har udvidet sin talentudvikling fra U-13, U-14, U-15 U-16, U-17, U-19 til og med U-21. Det er også sæsonen hvor der kom et damehold ind under overbygningen. Det er sæsonen hvor FC Helsingør fik ny hjemmeside, ny app, FCH-TV indgik samarbejde med TV-Øresund. Det var sæsonen hvor seniorholdet rykkede op i 1. division og nu gør sig gældende blandt Danmarks 24 bedste klubber, fastslog Finn Moseholm efter generalforsamlingen, hvor han også sendte en stor tak til bestyrelsen for deres store frivillige indsats, alle de frivillige på stadion og omkring klubben samt klubbens fans.