Morten Hegaard udlejes til Fremad Amager

Spiller foråret i NordicBet Ligaen

FODBOLD: Morten Hegaard i hovedstødsduel med Marc Dal Hende (FC Midtjylland) under kampen i ALKA Superligaen mellem FC Midtjylland og FC Helsingør den 3. november 2017 på MCH Arena i Herning. Foto: Claus Birch

Skærpet konkurrence i truppen, senest med tilgangen af Pascal Gregor, betyder at FC Helsingør sender forsvarstalentet Morten Hegaard på fremmed græs i foråret. Således har klubben i dag meddelt, at Hegaard udlejes til Fremad Amager i NordicBet Ligaen frem til sommer.

FAKTA
Morten Hegaard (f. 21. oktober 1997)
Position: Midterforsvar
Klubber: AB, FC Helsingør, Fremad Amager
Kampe/Mål for FC Helsingør: 16 / 0
Kontrakt til: 30. juni 2019

– Morten er et stort talent, som vi er rigtig glade for i klubben. Derfor er vi også utrolig glade for, at have indgået en aftale med Fremad Amager om Morten. Vi er sikre på, at han vil kunne hjælpe dem resten af forårssæsonen, og vende endnu stærkere tilbage til os til sommer, udtaler FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl til FCHs facebookside.

Den 197 cm høje forsvarsspiller kom til FCH fra AB i juni 2016. Indtil da havde han altid spillet i AB, hvor han allerede som 16-årig var oppe og snuse til førsteholdet. Han var med til at sikre U19-holdet pokaltitlen og i sommeren 2015 blev han officielt en del af akademikernes trup. Han havde dog svært ved spille sig til en plads hos daværende cheftræner Per Frandsen og tog i stedet imod et tilbud fra FC Helsingør.

Morten Hegaard har indtil nu spillet 16 kampe for FC Helsingør, hvor han har kontrakt til sommeren 2019.