Morten Hegaard flytter til B.93

Kontrakten med FC Helsingør ophævet et år før tid

Morten Hegaard og Jores Okore under kampen i ALKA Superligaen mellem AaB og FC Helsingør den 15. oktober 2017 på Aalborg Stadion. I alt nåede FCH-spilleren 7 kampe i Superligaen. Foto: Claus Birch

Den 20-årige forsvarsspiller Morten Hegaard kommer ikke til at trække FCH-trøjen på igen, i denne omgang i hvertfald. Selvom Hegaard havde et år tilbage af sin kontrakt, er han nu blevet løst fra klubben og skrev forleden en et-årig kontrakt med 2. divisionsklubben B.93.

Den 197 cm høje midtstopper har i foråret været udlejet til Fremad Amager i NordicBet Ligaen, for at få mere spilletid end han var udset til på FCH’s Superligamandskab. Sådan kom det imidlertid ikke til at gå for Hegaard, der sad på bænken de fleste kampe og kun blev indskiftet tre gange for amagerkanerne.

Planen var herefter, at han returnerede til FC Helsingør denne sommer, men fortsatte på en ny lejeaftale hos Boldklubben Avarta i 2. division. Denne aftale røg tilsyneladende i vasken, da Rødovre-klubben pludselig fyrede cheftræner Benny Gall.

I stedet har Hegaard og FCH så nu besluttet at gå hver til sit og den tidligere AB-spiller håber at få kickstartet karrieren hos B.93.

I Østerbro-klubben kommer han i øvrigt til at spille sammen med en anden tidligere FC Helsingør-spiller. Det er venstrebacken Matthias Andersen (50 kampe og 2 mål for FCH fra 2013-16), der netop er hentet fra Danmarksserieklubben FA2000.

GemGem

GemGem