Matthias Andersen takker af i FCH

Venstreback forlader igen FC Helsingør

Med blot et enkelt indhop i efteråret, siden sin tilbagekomst til FC Helsingør i september, har de seneste måneder langt fra forløbet som Matthias Andersen havde håbet.

Klubben og den 21-årige venstreback er derfor blevet enige om at vejene nu skilles – igen. Matthias Andersen kom første gang til FCH i februar 2013, hvor den tidligere FCN- og Frem-spiller havde kontrakt til sommeren 2014. Den blev ikke forlænget, men efter et træningsophold i AB, vendte han alligevel tilbage til FCH på en amatøraftale i dette efterår.

Matthias Andersen (FC Helsing¯r).
Efteråret har ikke formet sig som Matthias Andersen havde ønsket sig. Foto: Claus Birch.

– Jeg har talt med Christian Lønstrup og vi er blevet enige om, at jeg skal finde et andet sted at spille. Jeg er åbenbart et stykke fra spilletid i FC Helsingør og det skal jeg nu ud og finde et andet sted, siger Matthias Andersen til Helsingør Dagblad.

– For mig at se, har jeg ikke fået en ordentlig chance for at slå til, men jeg må også respektere, at træneren sætter holdet, tilføjer backen.

Matthias Andersen har i efteråret kæmpet om venstreback pladsen med Alexander Augustesen og senest Mads Danekilde og ifølge Christian Lønstrup skyldes klubskiftet blandt andet, at Andersen ikke kan spille så mange pladser som de øvrige kandidater til forsvarspositionerne.

Matthias Andersen nåede 43 kampe og 2 mål for FC Helsingør.