Lyngby Boldklub – FC Helsingør 4-3

Træningskamp, 2. september 2020 på Lyngby Stadion

I sommerens absolut sidste træningskamp var der igen Superligamodstand til FCH. Det blev til et 3-4 nederlag i Lyngby, men helsingoranerne fik vist flotte takter og førte 3-0 inden De Kongeblå fik kæmpet sig tilbage i opgøret.

To kampe på én dag hører til de absolutte sjældenheder. Men det var hvad FCH præsterede denne tirsdag, hvor cheftræner Morten Eskesen sendte førsteholdet til Lyngby om formiddagen og reserverne til pokalkamp i Bispebjerg samme aften.

Det var således A-kæden der fik mulighed for en sidste test inden efterårspremieren mod Silkeborg. Den mulighed var der ingen der dumpede, på et FCH-hold der leverede en blændende første halvleg.

Det blev hurtigt Jeppe Kjær der stjal hovedrollen mod sin tidligere klub, da han afdriblede tre mand og bragte FCH foran 1-0. Ti minutter senere spillede han Carl Lange fri til 2-0 med en hælaflevering og anden halvleg var knap kommet i gang, før selvsamme Jeppe Kjær gjorde det til meriterende 3-0 til FC Helsingør.

Jeppe Kjær leverede det store one-man-show i Lyngby, da han med to mål og en assist til Carl Lange var manden bag FCHs overraskende 3-0 føring. Arkivfoto: Claus Birch.

Kort efter fik Lyngby reduceret, da den tidligere FCH-angriber André Riel udnyttede et opspil fra Emil Nielsen.

Begge hold skiftede flittigt og det gav nu hjemmeholdet overhånden. Emil Nielsen reducerede yderligere på et straffespark og godt ti minutter før tid var André Riel igen på pletten til 3-3. Det lykkedes endda også Lyngby at sikre sig sejren, da unge Emil Kornvig fra først over en ripost, kort før tid.

Alt i alt dog en særdeles opmuntrende indsats af FCH, der har spillet lige op med Randers FC, Brøndby IF og nu Lyngby BK, selvom alle tre testkampe er tabt med et enkelt mål.