Kaptajnen har forlænget med to år

Andreas Holm forlænger til sommeren 2020.

Andreas Holm blev skadet i hjemmekampen mod Brøndby, da han landede forkert efter denne duel. Nu er anføreren igen helt spilleklar og har lagt to år til kontrakten med FC Helsingør. Foto: Claus Birch

Efter længere tids usikkerhed har anfører Andreas Holm og FC Helsingør nu sat underskrifterne på en ny kontrakt, der betyder at den afholdte kaptajn er i klubben i yderligere to år.

Den nuværende kontrakt med Holm stod til at udløbe til sommer og det vakte bekymring at man skulle forbi nytåret, før de to parter fandt hinanden. Ifølge direktør Janus Kyhl har anføreren dog hele vejen været højt prioriteret blandt de igangværende kontraktforhandlinger.

FAKTA
Andreas Holm (f. 07.12.1988)
Position: Centralt forsvar
Klubber: Tuse IF, Holbæk B&I, Nordvest FC, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 101 / 1
Kontrakt til: 30.06.2020

– Det er en helt naturlig forlængelse, der har været i støbeskeen et stykke tid. Det er også en vigtig forlængelse, og et vigtigt signal, eftersom Andreas har været med på hele turen og betyder rigtigt meget for klubben og for hele miljøet heroppe. Han er en meget professionel spiller og han fylder meget i omklædningsrummet på den gode måde, så det var dejligt at vi kunne finde hinanden, skriver Kyhl i en pressemeddelelse.

Også Andreas Holm er tilfreds med at fortsætte i klubben, hvor han har spillet 101 kampe siden ankomsten fra Nordvest FC i sommeren 2014:

– Jeg er glad for klubben, og glad for at være her, og det har jeg faktisk været fra dag ét. Det har været så fedt at være til at spille klubben op gennem rækkerne, og have haft en aktie i den stigende kurve vi har haft. Klubben har rykket sig hurtigere end jeg nogensinde har drømt om. Det har været en stor udfordring at spille i Superligaen og usammenligneligt med noget vi har prøvet før. Det er det man drømmer om og arbejder på, så det har været fantastisk. Jeg har døjet lidt med en skade sidst på efteråret, men træner fuldt med nu og er klar til de vigtige kampe til foråret. Klubben har stadig potentiale for at udvikle sig endnu mere, og det vil jeg være med til.

Andreas Holm blev kåret som Årets Spiller i FC Helsingør i 2014/15 og af fanklubben som Årets Fighter i 2016/17.

Den nye kontrakt med anføreren udløber i sommeren 2020.

GemGem

GemGem

GemGem