Ingen kontrakt til FC Roskildes Martin Nielsen

Midtbanespiller har efterladt positivt indtryk

Der bliver ingen FCH-karriere til den 21-årige midtbanespiller Martin Nielsen i denne omgang. FC Roskilde spilleren var i juni til prøvetræning i Helsingør og spillede også med på det U21-hold, der tog til Kolding og vandt Danmarksmesterskabet i U21-turneringen til FC Helsingør.

Den energiske venstrebenede midtbanespiller har netop fået ophævet sin kontrakt med Ørnene i jagten på mere spilletid.
– Jeg havde et okay efterår, selvom vi lå under stregen. Jeg startede inde i ni kampe og synes egentlig, det gik fint. Jeg havde så håbet på, at jeg skulle have mere spilletid end jeg har fået her i foråret. Jeg skal finde et sted, hvor jeg kan se mig selv i systemet og på holdet. Jeg vil til en klub hvor der er udsigt til, at jeg kan komme til at spille fast, siger Nielsen til bold.dk.

Men det bliver altså ikke i FC Helsingør, bekræfter sportschef Johnni M. Christensen.
– Jeg har netop afsluttet dialogen med ham og hans rådgiver og meddelt, at vi ikke ønsker at lave en aftale i denne omgang, men måske på et senere tidspunkt. Han har gjort et godt indtryk, understreger sportschefen.

FC Helsingør starter træningen op på mandag, hvor Mikkel Knudstrup, Rasmus Minor Petersen og Jonas Hebo Rasmussen vil have deres første arbejdsdag under Christian Lønstrup. Derudover er der aftaler med 3-4 spillere om at træne med.