HB Køge – FC Helsingør 0-1

Bet25 Liga, 16. maj 2016 på Castus Park, Herfølge

For sjette gang i sæsonen kunne FC Helsingør hente tre points på udebane, da det blev 1-0 i Herfølge på Martin Kochs sejrsmål tyve minutter før tid. Dermed fulgte FCH flot op på efterårets 4-0 sejr samme sted, omend underholdningsværdien denne gang ikke nåede samme højder.

Specielt første halvleg var en tam omgang, hvor det var meget småt med højdepunkter. Hjemmeholdet leverede en uengageret indsats, med mange boldtab undervejs.

FODBOLD: Martin Koch (FC Helsingør) i hård kamp med Daniel Arrocha (HB Køge) under kampen i Bet25 Ligaen mellem HB Køge og FC Helsingør den 16. maj 2016 på Castus Park i Herfølge. Foto: Claus Birch

Afgørelsen faldt godt tyve minutter før tid, da Vito Hammershøy-Mistrati opfangede et HB Køge forsvar i ubalance og sendte Martin Koch afsted med en præcis stikning. Koch gik direkte mod mål og scorede fladt bag Frederik Due.

– Jeg synes vi spiller en god kamp, næsten bedre end da vi vandt 4-0 her i efteråret. Måske var det kedeligt for tilskuerne, men ikke for mig, fastslog cheftræner Christian Lønstrup efter sejren, der sendte FC Helsingør op i rækkens bedste halvdel.