FCH skriver kontrakt med Mads Aaquist

1-årig aftale med populær back

FC Helsingør har skrevet kontrakt med den talentfulde højre back Mads Aaquist og dermed forlænget samarbejdet som startede i vinters.

– Da Mads kom til os i vinters var han ikke i så god forfatning, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Hans fysiske form var ikke i top og ikke mindst manglede han selvtillid og spilleglæde. Det har han i den grad fået opbygget, hvorfor det var naturligt at forlænge aftalen med ham. Jeg er sikker på at vi ikke har set hans topniveau endnu.

Mads Aaquist, 11-06-2015
En glad Mads Aaquist har signeret en 1-årig kontrakt med FC Helsingør. Foto: FC Helsingør.

20-årige Mads Aaquist kom til FC Helsingør fra FC København. Han har været cheftræner Christian Lønstrups førstevalg på positionen som højre back, hvor han med sin store fight og offensive back spil har spillet sig ind i hjertet på mange FCH-tilhængere.

– Aaquist har gjort det rigtig godt og jeg er glad for at vi også har ham med i truppen i 1. division, udtaler cheftræner Christian Lønstrup.

Mads Aaquist har tidligere spillet 1. division, idet han kom til FC Helsingør via en lejeaftale med AC Horsens.

– Jeg er meget glad for at være i Helsingør, hvor jeg er faldet rigtig godt til, hvorfor det er perfekt at vi nu er blevet enige om at forlænge aftalen, udtaler Mads Aaquist.

Mads Aaquist har optrådt 44 gange på diverse ungdomslandshold fra U16-U20.