FCH holder billetpriser i ro og tilbyder Corona-rabat

Ingen prisstigninger trods oprykning til NordicBet Ligaen

Prisen for at forny sæsonkortet er blot 540,- kroner for voksne Foto: Claus Birch.

Selvom FC Helsingør den kommende sæson optræder i NordicBet Ligaen, har klubben besluttet at fastfryse priserne på sæsonkort og billetter.

Der blev raset gevaldigt, da FC Helsingør sidste sommer annoncerede billetpriserne til de forestående 2. divisionskampe. De var uden sidestykke de dyreste i divisionen, med en pris på kr. 100,- hvis man købte i døren. Dét har klubben tilsyneladende lyttet til. Ihvertfald har man – efter oprykningen – besluttet at fortsætte med uændrede priser.

Det betyder også, at der er store rabatter at hente, hvis man investerer i et sæsonkort. Også her fastholder man prisen på kr. 775,- for voksne og 450,- for pensionister og studerende.

Corona-rabat
Er man blandt sidste sæsons sæsonkort-holdere og dermed har fået færre kampe for prisen på grund af forårets Corona-aflysninger, er der også godt nyt. Alle sæsonkortholdere fra sidste år får tilbudt 30 % rabat, hvilket betyder at prisen for et helt års hjemmekampe i NordicBet Ligaen vil være kr. 540,- for voksne og kr. 320,- for pensionister og studerende.

Det kræver en særlig henvendelse til klubben, for at opnår denne rabat og deadline for fornyelse er 6. september.