Fanklub klar med ny hjemmeside

Online away-tilmelding på nyt site

FC Helsingør Fodboldfans er nu i luften med deres egen hjemmeside, hvor der blandt meget andet, nu er mulighed for tilmelding til away-turene.

Der er ikke langt fra tanke til handling i FC Helsingør’s fanklub, der på et bestyrelsesmøde i sidste uge, besluttede at FCH-fans’ne igen skal have deres egen hjemmeside.

Bare fire dage senere er det nye site nu i luften, med bestyrelsesmedlem Dennis Hynnecke Nielsen som webmaster.

fchfans.dk vil der blandt andet være information om fanklubbens arrangementer og naturligvis om alle ture til forårets udekampe. Som noget nyt er det nu også muligt at tilmelde sig disse ture via hjemmesiden.

Fanklubben blev stiftet den 21. april 1988 som HIF Fodboldfans. Navnet holdt man fast i frem til 2013, hvor man på en ekstraordinær generalforsamling den 2. september ændrede det til FC Helsingør Fodboldfans.

Helt tilbage til 1988 har fanklubben kåret deres egen Årets Spiller og Årets Fighter, uafhængig af de mere officielle kåringer i Helsingør IF og senere FC Helsingør. Fanklubbens kåringer efter stiftelsen af FC Helsingør kan du se her.

FC Helsingør Fodboldfans har siden marts 2016 været medlem af Fair Fans – Danske Fodbold Fanklubber, en interesse og netværks organisation for fodbold fanklubber/fangrupperinger i Danmark.