FCH henter Nicolas Mortensen

Tre-årig kontrakt til Fremad Amager angriber

Nicolas Mortensen jubler efter en scoring mod FC Helsingør. Nu skal han score i den lyseblå trøje de næste tre år. Foto: Claus Birch

Fremad Amager-spilleren Nicolas Mortensen har torsdag eftermiddag underskrevet en 3-årig kontrakt med FC Helsingør, og bliver dermed sommerens første nyerhvervelse.

FAKTA
Nicolas Mortensen (f. 26.04.1994)
Position: Angriber
Klubber: Brøndby IF, Fremad Amager
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Kontrakt til: 30. juni 2020

– Nicolas er en spændende spiller som vi forventer os en del af. Jeg har en god fornemmelse for, at han kan forløse sit store potentiale her hos os, udtaler FC Helsingørs direktør Janus Kyhl, som bekræfter at Nicolas Mortensen er hentet ind som erstatning for Martin Koch, som forlader klubben med udgangen af sæsonen.

– Det er en spiller som Christian Lønstrup længe har haft et godt øje til og derfor er det også ekstra glædeligt, at det er lykkedes at få en aftale på plads, afslutter Janus Kyhl.

“Så var der anderledes klasse over Fremad Amagers frontløber Nicolas Mortensen, der givetvis allerede står på Lønstrups ønskeseddel. Den 20-årige tidligere Brøndby-angriber viste hvorfor han alene i foråret har nettet 15 gange, da han to gange scorede i situationer, der vel knap kan kaldes halve chancer.”
FCHNET efter hans to mål mod FC Helsingør i juni 2015.

Cheftræner Christian Lønstrup har flere gange set Mortensen lave ravage mod FCH og siger:
– Nicolas er en meget talentfuld angriber, som har en medfødt målnæse. Han er en lavere udgave af Martin Koch, som er dygtig til at deltage i det defensive arbejde, siger FCH-træneren og betegner Nicolas Mortensen som en klinisk afslutter, der generelt er meget bevægelig i det offensive.

Den 23-årige angriber spillede ungdomsfodbold i Brøndby IF, inden han i sommeren 2014 tog til Fremad Amager.

Nicolas Mortensen gennemførte torsdag lægetjek i FC Helsingør, og tiltræder sin kontrakt pr. 1. juli 2017. Dermed er den talentfulde angriber klar til at tørne ud for FC Helsingør med indgangen til sæsonen 2017/2018.