FCH henter Nicholas Marfelt i Hvidovre

To-årig kontrakt med hurtig venstrebensspiller

FC Helsingør har mandag indgået en 2-årig aftale med Hvidovre-spilleren Nicholas Marfelt. Den 21-årige venstre back skifter til FCH på en fri transfer fra 2. Divisionsklubben Hvidovre IF, hvor han har spillet størstedelen af sin fodboldkarriere. Som ungdomsspiller var Marfelt i fire år tilknyttet FC Nordsjælland, inden han i slutningen af sin ungdomstid skiftede tilbage til Hvidovre IF hvor han blev indlemmet i seniortruppen og debuterede i maj 2013.

FODBOLD: Ricki Olsen (FC Helsingør) jagtes af Nicholas Marfelt (Hvidovre) under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Hvidovre IF den 29. marts 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
FODBOLD: Ricki Olsen (FC Helsingør) jagtes af Nicholas Marfelt (Hvidovre) under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Hvidovre IF den 29. marts 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

– Nicholas har trods sin unge alder allerede stor rutine fra divisionerne, hvor han har spillet både 1. og 2. Division med Hvidovre. Han er en dygtig og ikke mindst hurtig, venstrebens-spiller, som kan dække flere pladser. Samtidig har vi en klar fornemmelse af en ambitiøs og dedikeret ung spiller, som vil passe rigtigt fint ind i vores DNA, skriver direktør, Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Nicholas Marfelt tiltræder i FC Helsingør 1. juli 2016 og har tegnet en kontrakt der gælder frem til 30. juni 2018.

Nicholas Marfelt selv glæder sig også til det forestående klubskifte.
– FC Helsingør er et skridt i den rigtige retning for mig. Det er en klub der i øjeblikket er inde i en spændende udvikling og klubbens fodboldfilosofi passer lige til mig. Jeg har kun hørt gode ting om truppen og staben og jeg er sikker på, at jeg har valgt det rigtige sted, for at jeg kan fortsætte min udvikling.

– Jeg glæder mig til at møde alle i truppen og staben og rent spillemæssigt ser jeg naturligvis frem til at kunne trække Helsingør trøjen over hovedet for første gang. Men samtidig ligger al min fokus fortsat hos Hvidovre, som jeg stadigvæk har drømmen om at rykke op i Bet25 Ligaen med, understreger Nicholas Marfelt.